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Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2019Influence of the Use of Milk Replacers and pH on the Texture Profiles of Raw and Cooked Meat of Suckling KidsRipoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Córdoba, María de Guía; Casquete, Rocío; Argüello, Anastasio; Ruiz Moyano, Santiago; Panea Doblado, Begoña
2021Influence of the Use of Milk Replacers on Carcass Characteristics of Suckling Kids from Eight Spanish Goat BreedsRipoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Argüello, Anastasio; Córdoba, María Guía
2022Retinol and α-Tocopherol Contents, Fat Color, and Lipid Oxidation as Traceability Tools of the Feeding System in Suckling Payoya KidsRoncero Díaz, Mercedes; Panea Doblado, Begoña; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio
2022Study of the influence of genotype and rearing method on muscle fibre characteristics in suckling goat kidsRivero, Miguel Antonio; Hernández Castellano, Lorenzo Enrique; González Cabrera, Marta; Camacho, Ángeles; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio; Castro, Noemí
2019Volatile organic compounds and consumer preference for meat from suckling goat kids raised with natural or replacers milkRipoll García, Guillermo; Córdoba, María de Guía; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Martín, Alberto; Argüello, Anastasio; Casquete, Rocío; Panea Doblado, Begoña
2019Web-based survey of consumer preferences for the visual appearance of meat from suckling kidsRipoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Argüello, Anastasio; Panea Doblado, Begoña

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