Buscar por Autor Lobón Ascaso, Sandra Suscripción Estadisticas Autor Lobón Ascaso, Sandra

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 54 a 73 de 116 < Anterior   Siguiente >
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2020Effects of condensed tannins from sainfoin on the milk fatty acid profile of ewes [abstract]Baila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2023Effects of Drying Methods on Chemical Composition, Lipid Oxidation, and Fatty Acid Profile of a Traditional Dried Meat KaddidZioud, Amira; Hajji, Wafa; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Smeti, Samir; Chabbouh, Meriem; Bellagha, Sihem; Essid, Ines
2022Effects of feeding sainfoin proanthocyanidins to lactating ewes on intake, milk production and plasma metabolitesBaila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Lobón Ascaso, Sandra
2016Effects of forage feeding and the inclusion of Quebracho in ewes’ diet on suckling lamb’s meat qualityLobón Ascaso, Sandra; Sanz Pascua, Albina; Ripoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Ferrer Achiaga, Javier; Sedeño, A.; Joy Torrens, Margalida
2019Effects of gluconeogenic supplements on energy metabolism and fertility in suckler cowsLobón Ascaso, Sandra; Ferrer Achiaga, Javier; Gómez, M.A.; Noya Clavé, Agustí; Casasús Pueyo, Isabel; Mantecón, C.; Sanz Pascua, Albina
2021Effects of Using Rosemary Residues as a Cereal Substitute in Concentrate on Vitamin E, Antioxidant Activity, Color, Lipid Oxidation, and Fatty Acid Profile of Barbarine Lamb MeatSmeti, Samir; Yagoubi, Yathreb; Srihi, Houssemeddine; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Mahouachi, Mokhtar; Joy Torrens, Margalida; Atti, Naziha
2023Effects of vitamin e on colour evolution, lipid oxidation and fatty acid profile in porkBottegal, Diego; Latorre Górriz, María Angeles; Lobón Ascaso, Sandra; Álvarez Rodríguez, Javier
2024Estudios de asociación del genoma completo (GWAS) con biomarcadores sanguíneos y de lana para identificar genes de tolerancia al estrés hídrico y térmico en ovejas de raza Rasa aragonesaPérez-Redondo, S.; Calvete Margolles, Carlos; Joy Torrens, Margalida; Domínguez, A.; Serrano, M.; Lobón Ascaso, Sandra; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2023Exploring climate change adaptation strategies form the perspective of Mediterranean sheep farmersMartín Collado, Daniel; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Mohamed-Brahmi, A.; Yagoubi, Y.; Stark, F.; Lurette, A.; Abuoul Naga, A.; Salah, E.; Tenza Peral, Alicia
2021Factores determinantes de la evolución de la ganadería de vacuno de montaña: PAC, contexto local y relevo generacionalMuñoz Ulecia, Enrique; Bernués Jal, Alberto; Olaizola Tolosana, Ana; Lobón Ascaso, Sandra; Martín Collado, Daniel; Casasús Pueyo, Isabel
2021Factores que determinan la eficiencia en las ganaderías de vacas nodrizas en EspañaCasasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Bernués Jal, Alberto; Muñoz Ulecia, Enrique; Martín Collado, Daniel
2021Factors contributing to efficiency in Spanish suckler cow systemsCasasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Bernués Jal, Alberto; Muñoz Ulecia, Enrique; Martín Collado, Daniel
2020Farm adaptation to climate change impacts: a farmers' perception case studyMuñoz Ulecia, Enrique; Bernués Jal, Alberto; Casasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Martín Collado, Daniel
2022Farmer views of best climate change adaptation strategies for sheep farming in the MediterraneanMartín Collado, Daniel; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Mohamed Brahmi, A.; Yagoubi, Y.; Stark, F.; Laurette, A.; Abuoul Naga, A.; Salah, E.; Tenza Peral, Alicia
2019Farmers' perceptions on parameters defining suckler cow efficencyCasasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Bernués Jal, Alberto
2018Farmers’ perceptions on parameters defining suckler cow efficiencyCasasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Bernués Jal, Alberto
2022Fatty acid profile, secondary compounds and antioxidant activities in the fresh forage, hay and silage of sainfoin (Onobrychis viciifolia) and sulla (Hedysarum coronarium)Rufino Moya, Pablo José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Blanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida
2020Field Pea can be Included in Fattening Concentrate without Deleterious Effects on the Digestibility and Performance of LambsLobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Rufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia
2020Field pea included up to 45% in bull fattening concentrates does not impair in vivo digestibilityLobón Ascaso, Sandra; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2022Guisante como sustituto de la soja y el maíz para alimentar a terneros jóvenesLobón Ascaso, Sandra; Casasús Pueyo, Isabel; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida

La información de este repositorio es indexada en: