Buscar por Materia Ácido ascórbico
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2007 | Ascorbic acid and 4-hexylresorcinol effects on pear PPO and PPO catalyzed browning reaction | Arias, Esther; González Buesa, Jaime; Oria, R.; Lopez-Buesa, P. |
2024 | Impact of drought stress on vitamin C and anthocyanin content in cultivated lettuces (Lactuca sativa L.) and wild relatives (Lactuca spp.) | Medina Lozano, Inés; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Díaz Bermúdez, Aurora |
2023 | Nutraceutical Potential of Leafy Vegetables Landraces at Microgreen, Baby, and Adult Stages of Development | Mallor Giménez, Cristina; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Paracuellos, Pablo; Juan Esteban, Teresa |
2024 | Studies of genetic diversity and genome‐wide association for vitamin C content in lettuce (Lactuca sativa L.) using high‐throughput SNP arrays | Medina Lozano, Inés; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Plieske, Jörg; Ganal, Martin; Gnad, Heike; Díaz Bermúdez, Aurora |
La información de este repositorio es indexada en: