Buscar por Materia Almendra

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 44  Siguiente >
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2011A possible activation of the Sf allele in almondFernández i Martí, Angel V.; Alonso Segura, José Manuel; Kodad, Ossama; Socias i Company, Rafel
2021Advanced in Rootstock Breeding of Nut Trees: Objectives and StrategiesVahdati, K.; Sarikhani, S.; Árabe, M.M.; Leslie, C.A.; Dandekar, A.M.; Aletà, N.; Bielsa Pérez, Beatriz; Gradziel, T.M.; Montesinos Jóven, Álvaro; Rubio Cabetas, María José; ...(et al.)
2011Almond composition and quality: assumptions and factsKodad, Ossama; Socias i Company, Rafel
2015Almond processing and industrialisation: conferencia invitadaSocias i Company, Rafel
2011An overview of almond cultivars and rootstocks: Challenges and perspectivesSocias i Company, Rafel; Rubio Cabetas, María José; Alonso Segura, José Manuel; Kodad, Ossama; Gómez Aparisi, Joaquín
2023Atlas of Almond Nucleotide-Binding Leucine-Rich Repeat (NLR) ProteinsGrimplet, Jérôme; Rubio Cabetas, María José
2013Biochemical analysis in almond and hazelnut european cultivars: abstractRovira, M.; Romero, A.; Botta, R.; Di Giammatteo, V.; Duval, H.; Drogoudi, P.; Silva, A.; Spera, D.; Socias i Company, Rafel; Solar, A.; Bacchetta, L.
2016Chemical changes in the composition of roasted kernels of Moroccan almondsKodad, Ossama; Estopañán Muñoz, Gloria; Baddir, K.; Juan Esteban, Teresa; Sindic, Marianne; Socias i Company, Rafel
2015Chemical composition of roasted kernel of Moroccan almond seedling: abstractKodad, Ossama; Estopañán Muñoz, Gloria; Baddir, K.; Juan Esteban, Teresa; Sindic, Marianne; Socias i Company, Rafel
2022Complete Genome Sequence Resources of Six Strains of the Most Virulent Pathovars of Xanthomonas arboricola Using Long- and Short-Read Sequencing ApproachesCuesta Morrondo, Sara; Redondo, Cristina; Palacio Bielsa, Ana; Garita Cambronero, J.; Cubero, Jaime
2008La composición de la almendra como criterio de mejora para la calidadFont i Forcada, Carolina; Kodad, Ossama; Socias i Company, Rafel
2016Consumers' willingness-to-pay for sustainable food products: The case of organically and locally grown almonds in SpainMagistris, Tiziana de; Gracia Royo, Azucena
2012Consumer’s willingness to pay for sustainable food products: do food miles labels matter?de-Magistris, Tiziana; Gracia Royo, Azucena; Nayga, Rodolfo M. (Jr.)
2006Criterios de selección y de evaluación de nuevas obtenciones autocompatibles en un programa de mejora genética del almendro (Prunus amygdalus Batsch)Socias i Company, Rafel; Kodad, Ossama
2016A Draft Assembly of the Almond Genome: abstractAlioto, Tyler; Cruz, Fernando; Gómez Garrido, Jéssica; Frías, Leonor; Ribeca, Paolo; Gut, Marta; Alexiou, Konstantinos G.; Howad, Werner; Morata, Jordi; Casacuberta, Josep M.; Rubio Cabetas, María José; Galán, Beatriz; García, José Luis; Dhingra, Amit; Duval, Henri; Fernández i Martí, Angel V.; Wirthensohn, Michelle; Gut, Ivo G.; Arús, Pere
2011Evaluation of almond flower tolerance to frosts by chlorophyll fluorescenceKodad, Ossama; Socias i Company, Rafel; Morales Iribas, Fermín
2011Fruit quality in almond: Chemical aspects for breeding strategiesSocias i Company, Rafel; Kodad, Ossama; Alonso Segura, José Manuel; Font i Forcada, Carolina
2013Genetic analysis for physical nut traits in almondFernández i Martí, Angel V.; Font i Forcada, Carolina; Socias i Company, Rafel
2011Genetic diversity in an almond germplasm collection: Application of a chemometric approachOssama, Kodad; Estopañán Muñoz, Gloria; Juan Esteban, Teresa; Socias i Company, Rafel
2011Genetic variability and pollen effect on the transmission of the chemical components of the almond kernelFont i Forcada, Carolina; Kodad, Ossama; Juan Esteban, Teresa; Estopañán Muñoz, Gloria; Socias i Company, Rafel

La información de este repositorio es indexada en: