Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3935 to 3954 of 6231 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Kernel chemical composition of the walnut genetic resources grown in the high atlas mountains of MoroccoKodad, Ossama; Wathelet, Jean Paul; Estopañán Muñoz, Gloria; Juan Esteban, Teresa; Socias i Company, Rafel; Sindic, Marianne
2014Kernel quality in a local walnut (Juglans regia) population grown under different ecological conditions in MoroccoKodad, Ossama; Socias i Company, Rafel; Sindic, Marianne
2014Kernel quality of local spanish almond cultivars: provenance variability and end usesKodad, Ossama; Estopañán Muñoz, Gloria; Juan Esteban, Teresa; Alonso Segura, José Manuel; Espiau Ramírez, María Teresa; Socias i Company, Rafel
2013Kyoto and Mañana: A CGE analysis of Spanish Greenhouse Gas targets to 2020Bourne, Michael Geoffrey; Philippidis, George; Quiroga, S.; Fernández Haddad, Z.
2023La almorta (Lathyrus sativus L.): una legumbre con historiaMallor Giménez, Cristina
2011La biotecnología en la mejora del azafrán (Crocus sativus)González Castañón, María Luisa
2023La comercialización de alimentos a través de canales cortos: conectando al productor con el consumidorGracia Royo, Azucena
2023La disponibilidad de glutamina regula diferentemente la formación de biofilms en streptococcus suisGarcía López, Carla; Jurado Romero, Paula; Saralegui Remón, Luis; Uruén García, Cristina; Bosch Díaz, Camila; Marín Alcalá, Clara María; Arenas Busto, Jesús
2013La fertilidad de las vacas nodrizas de nuevo a examenSanz Pascua, Albina; Revilla Delgado, Ricardo; Alvarez Rodríguez, Javier; Rodríguez Sánchez, José Antonio; Casasús Pueyo, Isabel
2016La floración tardía en el almendro: un objetivo controvertido (abstract)Alonso Segura, José Manuel; Socias i Company, Rafel; Kodad, Ossama
2012La formación y el empleo en las actividades de comercialización de la industria agroalimentaria en AragónAlbisu Aguado, Luis Miguel; Gracia Royo, Azucena; Pérez y Pérez, Luis; Zeballos, María Gabriela
2020La importancia de la recría de novillas en los rebaños de vacas nodrizasCasasús Pueyo, Isabel
2024La innovación tecnológica en el ovino de carne en AragónRiaguas, Leticia; Fantova, Enrique; Blasco, Eugenia; Equipo Técnico Veterinario UPRA Grupo Pastores; Laviña, Adolfo; Macias, Ángel; Martín, Elena; Alabart Alvarez, José Luis; Lahoz Crespo, Belén
2013La mejora genética del almendro del CITA de AragónSocias i Company, Rafel
2006La moniliosis en los frutales de hueso y en el almendroCambra Alvarez, Miguel Angel; Lozano Tomás, Carlos María; Balduque Martín, Rafael
2018La qualitat de la tòfona negra i mètodes de conservació per la seva comercialitzacióMarco Montori, Pedro
2023La truficultura en Teruel y el somontano de HuescaGarcía Barreda, Sergi; Marco Montori, Pedro; Tejedor Calvo, Eva; Venturini Crespo, María Eugenia; Sánchez Durán, Sergio
2020Labels for a Local Food Speciality Product: The Case of SaffronSanjuán López, Ana Isabel; Resano Ezcaray, Helena
2013La labor de los viveros aragoneses en la introducción de las nuevas variedades auto-compatibles en el cultivo del almendroSocias i Company, Rafel; Kodad, Ossama; Alonso Segura, José Manuel; Espada Carbó, José Luis; Sanz, T.; Lostres, A.
2022The Lack of Alternative Oxidase 1a Restricts in vivo Respiratory Activity and Stress-Related Metabolism for Leaf Osmoprotection and Redox Balancing Under Sudden Acute Water and Salt Stress in Arabidopsis thalianaDel-Saz, Néstor F.; Iglesias Sánchez, Ariadna; Alonso Forn, David; López Gómez, Miguel; Palma, Francisco; Clemente Moreno, María José; Fernie, Alisdair R.; Ribas Carbo, Miquel; Florez Sarasa, Igor

La información de este repositorio es indexada en: