Buscar por Autor Bertolín Pardos, Juan Ramón Suscripción Estadisticas Autor Bertolín Pardos, Juan Ramón

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 49 a 59 de 59 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2021Metabolic risk factors for impaired growth performance in intensively-fed light lambsPelegrín Valls, J.; Serrano, B.; Villalba Mata, Daniel; Molina, E.; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier
2019Methane Production of Fresh Sainfoin, with or without PEG, and Fresh Alfalfa at Different Stages of Maturity is Similar but the Fermentation End Products VaryRufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2020Milk fatty acid profiles of beef cows in response to a short feed restriction during lactationCasasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Orquera Arguero, Karina; Ferrer Achiaga, Javier; Blanco Alibés, Mireia
2023Nutraceutical Potential of Leafy Vegetables Landraces at Microgreen, Baby, and Adult Stages of DevelopmentMallor Giménez, Cristina; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Paracuellos, Pablo; Juan Esteban, Teresa
2021Nutritional value of commercial and traditional lettuce (Lactuca sativa L.) and wild relatives: vitamin C and anthocyanin contentMedina Lozano, Inés; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Díaz Bermúdez, Aurora
2023Performance and milk fatty acid profile of beef cows with a different energy status with short nutrient restriction and refeedingOrquera Arguero, Karina; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Casasús Pueyo, Isabel
2019Performance and oxidative status of beef cows facing short nutritional challenges during lactationCasasús Pueyo, Isabel; Orquera Arguero, Karina; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Blanco Alibés, Mireia
2020Physicochemical Characteristics, Fatty Acid Profile, Alpha-Tocopherol Content, and Lipid Oxidation of Meat from Ewes Fed Different Levels of Distilled Myrtle ResiduesTibaoui, Souha; Smeti , Samir; Essid, Ines; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida; Atti, Naziha
2016Producción de corderos en montaña. Efecto del forraje en la calidad de la carneJoy Torrens, Margalida; Sanz Pascua, Albina; Lobón Ascaso, Sandra; Rufino Moya, Pablo José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Blanco Alibés, Mireia
2019Respuesta productiva y metabólica de vacas nodrizas ante una subnutrición breve e intensa al inicio de la lactaciónOrquera Arguero, Karina; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Casasús Pueyo, Isabel
2021Tocoferoles en plasma y carne de terneros según la tasa de guisante en el piensoBlanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida; Ferrer Achiaga, Javier; Casasús Pueyo, Isabel

La información de este repositorio es indexada en: