Buscar por Autor Blanco Alibés, Mireia Suscripción Estadisticas Autor Blanco Alibés, Mireia

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 138 a 157 de 166 < Anterior   Siguiente >
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2013New SNP in calpastatin gene associated with meat tenderness and frequency in different cattle breeds: abstractIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Kirinus, J.K.; Serrano, Mª Magdalena; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Pérez Velasco, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Albertí Lasalle, Pere; Blanco Alibés, Mireia
2018Nivel de proteína en piensos de cebo de corderosAlvarez Rodríguez, Javier; Joy Torrens, Margalida; Molina, E.; Blanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Villalba Mata, Daniel
2013Nuevo SNP de la calpastatina (CAST) asociado con la terneza de la carne de bovinoIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Kirinus, J.K.; Serrano, Mª Magdalena; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Pérez Velasco, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Albertí Lasalle, Pere; Blanco Alibés, Mireia
2017Nutrigenómica aplicada a la calidad del ternasco de AragónCalvo Lacosta, Jorge Hugo; Blanco Alibés, Mireia; Dervishi, Elda; Ripoll García, Guillermo; González Calvo, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Serrano Noreña, Magdalena; Joy Torrens, Margalida
2019Optimización de la proteína bruta del pienso de cebo de corderos ligeros de raza Rasa AragonesaBaila Bigne, Claudia; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida
2009El papel de la ganadería en la sostenibilidad socio-económica y ambiental del Parque de la Sierra y Cañones de GuaraCasasús Pueyo, Isabel; Riedel, José Luis; García Martínez, Anastacio; Sanz Pascua, Albina; Blanco Alibés, Mireia; Alvarez Rodríguez, Javier; Joy Torrens, Margalida; Congost Luengo, Salvador; Bernués Jal, Alberto; Revilla Delgado, Ricardo
2014Performance and carcass quality of forage-fed steers as an alternative to concentratebased beef productionBlanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel
2014Performance and meat quality of light lambs fed concentrates with different sources of magnesium: AbstractBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; García, I.; Bernal, R.; Joy Torrens, Margalida
2023Performance and milk fatty acid profile of beef cows with a different energy status with short nutrient restriction and refeedingOrquera Arguero, Karina; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Casasús Pueyo, Isabel
2019Performance and oxidative status of beef cows facing short nutritional challenges during lactationCasasús Pueyo, Isabel; Orquera Arguero, Karina; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Blanco Alibés, Mireia
2014Performance, carcass and meat quality of forage-fed steers as an alternative to concentrate-based beBlanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Casasús Pueyo, Isabel
2016Producción de corderos en montaña. Efecto del forraje en la calidad de la carneJoy Torrens, Margalida; Sanz Pascua, Albina; Lobón Ascaso, Sandra; Rufino Moya, Pablo José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Blanco Alibés, Mireia
2007Repercusión del destete precoz y la suplementación sobre las pautas de crecimiento y desarrollo de los ternerosCasasús Pueyo, Isabel; Villalba Mata, Daniel; Blanco Alibés, Mireia
2019Respuesta productiva y metabólica de vacas nodrizas ante una subnutrición breve e intensa al inicio de la lactaciónOrquera Arguero, Karina; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Casasús Pueyo, Isabel
2020Ruminal microbiota is associated with feed efficiency phenotype of fattening bulls fed high-concentrate dietsCosta Roura, Sandra; Villalba Mata, Daniel; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Balcells, J.; Seradj, Ahmad Reza
2021Ruminal microbiota is associated with feed-efficiency phenotype of fattening bulls fed high-concentrate dietsCosta Roura, S.; Villalba Mata, Daniel; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Balcells, J.; Seradj, A.R.
2024Sainfoin can be included up to 40% in the concentrate of finishing lambs without impairing their performance, rumen fermentation, and carcass quality.Baila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida
2022Sainfoin in the Dams’ Diet as a Source of Proanthocyanidins: Effect on the Growth, Carcass and Meat Quality of Their Suckling LambsBaila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida
2010Salt addition to reduce concentrate intake in young bulls: [póster]Blanco Alibés, Mireia; Villalba Mata, Daniel; Casasús Pueyo, Isabel; Sanz Pascua, Albina; Alvarez Rodríguez, Javier
2012Simbiosis entre los sistemas extensivos y el medio (I)Casasús Pueyo, Isabel; Riedel, José Luis; Blanco Alibés, Mireia; Revilla Delgado, Ricardo; Bernués Jal, Alberto

La información de este repositorio es indexada en: