Browsing by Author Gracia Royo, Azucena Subscribe Author Statistics Gracia Royo, Azucena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 112 to 131 of 139 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Potencialidades de mercado del aceite de oliva virgen extra producido en el Bajo AragónGracia Royo, Azucena
2023Predicting Foodborne Disease Outbreaks with Food Safety Certifications: An Machine Learning Approach for the United States and EuropeZheng, Yuqing; Gracia Royo, Azucena; Hu, Lijiao
2023Predicting Foodborne Disease Outbreaks with Food Safety Certifications: Econometric and Machine Learning AnalysesZheng, Yuqing; Gracia Royo, Azucena; Hu, Lijiao
1998Las preferencias del consumidor hacia los productos ecológicos en Pamplona y su comarcaTekeloiglu, Inci; Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia Royo, Azucena
2011Preocupación por el bienestar animal y actitudes hacia los productos ganaderos más respetuosos con el bienestar animal: caracterización y segmentationGracia Royo, Azucena; Zeballos, María Gabriela
2015Prevalence of health-related claims on pre-packaged foods: a five-country study in Europe: abstractBrown, Kerry Ann; Hieke, Sophie; Kuljanic, Nera; Pravst, Igor; Miklavec, Krista; Rayner, Mike; Kur, Asha; Pfeifer, Katja; Gracia Royo, Azucena
2016Prevalence of Nutrition and Health-Related Claims on Pre-Packaged Foods: A Five-Country Study in EuropeHieke, Sophie; Kuljanic, Nera; Pravst, Igor; Miklavec, Krista; Kaur, Asha; Brown, Kerry Ann; Egan, Bernadette M.; Pfeifer, Katja; Gracia Royo, Azucena; Rayner, Mike
2015Reacción del consumidor ante al etiquetadoGracia Royo, Azucena
2017Reacciones del consumidor ante el etiquetadoGracia Royo, Azucena
2023Resultados del estudio de Hábitos de compra digitales de alimentos y bebidas en los consumidores de AragónGracia Royo, Azucena
2021The role of information on consumers’ preferences for locally produced apples in traditional rural areasBallco, Petjon; Gracia Royo, Azucena
2015The role of participants’ competitiveness in consumers’ valuation for food products using experimental auctionsGracia Royo, Azucena; de-Magistris, Tiziana
2018Rural economies in the Spanish regione of Aragon. Local intention to use high quality saffron in cookerySánchez Gómez, Ana María; Gracia Royo, Azucena; Mallor Giménez, Cristina; Jurado Gómez, Francesc
2018Saffron (Crocus sativus L.) from the Spanish Region of Aragon: valorisation ot the qualitySánchez Gómez, Ana María; Mallor Giménez, Cristina; Escriu Paradell, Fernando; González García, Vicente; Moratalla López, N.; Gracia Royo, Azucena
2022Sensory attributes and consumers’ willingness to pay for apple varieties grown at different altitudesCantín Mardones, Celia María; Gracia Royo, Azucena
2019Signals in the quest for the Holy Grail: consumer ranking of nutritional claims in cereal based productsGracia Royo, Azucena; Barreiro Hurlé, Jesús
2023SO1_23R/ Economía agroalimentaria y de los recursos naturalesGracia Royo, Azucena
2020Tendencias futuras en alimentaciónGracia Royo, Azucena
2004Trazabilidad y etiquetado obligatorio de la carne de vacunoGracia Royo, Azucena; Zeballos, María Gabriela
2019Understanding How Consumers Categorise Health Related Claims on Foods: A Consumer-Derived Typology of Health-Related ClaimsHodgkins, Charo E.; Egan, Bernadette M.; Peacock, Matthew; Klepacz, Naomi; Miklavec, Krista; Pravst, Igor; Pohar, Jure; Gracia Royo, Azucena; Groeppel-Klein, Andrea; Rayner, Mike; Raats, Monique M.

La información de este repositorio es indexada en: