Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
español
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositorio citaREA
Browsing by Author Gracia Royo, Azucena
Subscribe Author Statistics Gracia Royo, Azucena
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 78 to 97 of 140
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Hábitos de compra y consumo sobre hortalizas frescas de variedades locales
Gracia Royo, Azucena
;
Mallor Giménez, Cristina
2019
Hábitos de consumo y de compra de alimentos y bebidas en medios digitales
Gracia Royo, Azucena
2023
Hábitos de consumo y de compra en medios digitales para alimentación y bebidas
Gracia Royo, Azucena
2004
¿Hacia una nueva PAC?: modelo español de simulación econométrica de políticas agrarias (SEPA)
Casado García, José María
;
Gracia Royo, Azucena
2021
How can we untap the energy saving potential of households? Insights from houselhold preferences for alternative measures
Gracia Royo, Azucena
;
Pérez y Pérez, Luis
;
Barreiro Hurlé, Jesús
2011
Identiffying EGG attributes valued by consumers: animal welfare or origin?
Gracia Royo, Azucena
;
Barreiro Hurlé, Jesús
;
López Galán, Belinda Susan
2019
Importance of quality attributes and price for consumer’s decision to use saffron in cookery and as herbal tea
Sánchez Gómez, Ana María
;
Gracia Royo, Azucena
;
Mallor Giménez, Cristina
2012
Importance of Social Influence in Consumers' Willingness to Pay for Local Food: Are There Gender Differences?
Gracia Royo, Azucena
;
de-Magistris, Tiziana
;
Nayga, Rodolfo M. (Jr.)
2023
In fresh vegetable consumption, what food labels matters more for consumers?
Gracia Royo, Azucena
;
Mallor Giménez, Cristina
2004
La Industria agroalimentaria en el Valle del Ebro
Albisu Aguado, Luis Miguel
;
Gracia Royo, Azucena
;
Sanjuán López, Ana Isabel
1998
La influencia de los sistemas de distribución en la elección de productos alimenticios por parte de los consumidores
Albisu Aguado, Luis Miguel
;
Gracia Royo, Azucena
2019
Innovaciones aplicadas a la cadena productiva pirenaica de vacuno para valorizar una carne identificable por el consumidor
Gracia Royo, Azucena
;
Resano Ezcaray, Helena
;
Sanjuán López, Ana Isabel
;
Zeballos, María Gabriela
2020
Intención de compra de aceite de oliva con denominación de origen protegida: el aceite del Bajo Aragón
Pérez y Pérez, Luis
;
Gracia Royo, Azucena
2019
Intención de compra de alimentos con calidad diferenciada: un análisis basado en la teoría del comportamiento planeado
Pérez y Pérez, Luis
;
Gracia Royo, Azucena
2021
Intrinsic and extrinsic attributes, related to growing altitude, influence consumer acceptability and sensory perception of fresh apple
Cantín Mardones, Celia María
;
Gracia Royo, Azucena
2003
El jamón de Teruel con Denominación de Origen y los consumidores
Sanjuán López, Ana Isabel
;
Albisu Aguado, Luis Miguel
;
Aguelo Latorre, María Victoria
;
Gracia Royo, Azucena
2023
La comercialización de alimentos a través de canales cortos: conectando al productor con el consumidor
Gracia Royo, Azucena
2012
La formación y el empleo en las actividades de comercialización de la industria agroalimentaria en Aragón
Albisu Aguado, Luis Miguel
;
Gracia Royo, Azucena
;
Pérez y Pérez, Luis
;
Zeballos, María Gabriela
2023
Local but unknown: evaluating the acceptability and sensory aspects of a traditional local fresh potato variety
Ballco, Petjon
;
Gómez, Miguel
;
Gracia Royo, Azucena
2013
Local or organic: complement or substitutes labels? A consumers preferences study
Gracia Royo, Azucena
;
Barreiro Hurlé, Jesús
;
López Galán, Belinda Susan
La información de este repositorio es indexada en: