Buscar por Autor Joy Torrens, Margalida Suscripción Estadisticas Autor Joy Torrens, Margalida

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 136 a 155 de 219 < Anterior   Siguiente >
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2013Ganadería ecológica de vacuno de carne: aspectos prácticosCongost Luengo, Salvador; Casasús Pueyo, Isabel; Sanz Pascua, Albina; Blanco Alibés, Mireia; Alvarez Rodríguez, Javier; Joy Torrens, Margalida; Revilla Delgado, Ricardo
2019Gene expression and fatty acid profiling in longissimus thoracis muscle, subcutaneous fat, and liver of light lambs in response to concentrate or alfalfa grazingDervishi, Elda; González Calvo, Laura; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Sarto Aured, María Pilar; Martín Hernández, Roberto; Ordovás, José M.; Serrano Noreña, Magdalena; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2019Genome-wide association studies for somatic cell count in Assaf breedOner, Y.; Serrano, Mª Magdalena; Ramón, Manuel; Sarto Aured, María Pilar; Iguácel Quintana, Laura P.; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Estrada Korta, Olaia; Juan Esteban, Teresa; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2017Genome-wide expression profiling in muscle and subcutaneous fat of lambs in response to the intake of concentrate supplemented with vitamin EGonzález Calvo, Laura; Dervishi, Elda; Joy Torrens, Margalida; Sarto Aured, María Pilar; Martín Hernández, Roberto; Serrano Noreña, Magdalena; Ordovás, José M.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2014Genome-wide expression profiling in muscle of lambs in response to the intake of concentrate supplemented with vitamin E or alfalfa grazing: abstractGonzález Calvo, Laura; Martín Hernández, Roberto; Joy Torrens, Margalida; Serrano, Mª Magdalena; Ordovás, José M.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2011La genómica como herramienta de apoyo en la producción ganadera : nutrigenómica en el ovinoDervishi, Elda; González Calvo, Laura; Joy Torrens, Margalida; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2022Guisante como sustituto de la soja y el maíz para alimentar a terneros jóvenesLobón Ascaso, Sandra; Casasús Pueyo, Isabel; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida
2011How forage form can affect the fatty acid composition of animal products in the autumnm lambing flockJoy Torrens, Margalida; Sanz Pascua, Albina; Ripoll Bosch, Raimon; Estopañán Muñoz, Gloria; Ripoll García, Guillermo; Blasco Pérez, Isabel; Alvarez Rodríguez, Javier
2014Importancia del tipo de forraje y de la adición de concentrado en las dietas de ovejas sobre la producción de gas y metanoLobón Ascaso, Sandra; Molino Gahete, Francisco; Joy Torrens, Margalida
2021Inclusión de esparceta en la dieta de ovejas en lactación: efectos sobre los rendimientos, la canal y la carne del cordero lechalBaila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida
2023Inclusión de esparceta en la dieta del ganado vacuno: efectos sobre los parámetros de fermentación in vitroKoldashi, Manjola; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibes, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra
2017Inclusión de forraje en el cebo de corderosJoy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra; Sanz Pascua, Albina; Blanco Alibés, Mireia
2017Inclusión de guisante en la dieta de cebo sobre la calidad de la canal de corderos de razas Ojinegra de Teruel y Rasa AragonesaOliver, R.; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2022Inclusión de la esparceta en la alimentación del ovino en lactación y ceboBaila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Domínguez Carrasco, Andrés; Legua Pérez, Angeles; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Lobón Ascaso, Sandra
2023Inclusión de recursos locales en dietas de cebo de vacuno: Biomarcadores de eficiencia y calidadBlanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra; Villalba Mata, Daniel; Molina, E.
2021La inclusión de subproducto de romero en el concentrado de corderos mejoró la calidad de su carneSmeti, S.; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Yogoubi, Y.; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Srihi, H.; Atti, N.
2019The Inclusion of Concentrate with Quebracho Is Advisable in Two Forage-Based Diets of Ewes According to the In Vitro Fermentation ParametersRufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Armengol,Ramón; Joy Torrens, Margalida
2021Inclusion of condensed tannins from sainfoin (Onobrychis vicciifolia) in the rearing of light lambsBaila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra
2021The Inclusion of Pea in Concentrates Had Minor Effects on the Meat Quality of Light LambsBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida
2022Inclusion of sainfoin in lamb concentrate on blood metabolites and oxidation status (póster)Baila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Lobón Ascaso, Sandra

La información de este repositorio es indexada en: