Buscar por Autor Ripoll García, Guillermo Suscripción Estadisticas Autor Ripoll García, Guillermo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 113 a 132 de 208 < Anterior   Siguiente >
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2020Fatty acid profile of muscles and adipose tissues of fat-tail Barbarine lambs as affected by rosemary residue intakeYagoubi, Yathreb; Smeti, Samir; Mekki, Ilyes; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida; Mahouachi, Mokhtar; Atti, Naziha
2018Field pea can be included up to 30% in the fattening concentrate of lambs, as it had no effect on meat colour and only minor effects on meat tendernessBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Oliver De La Esperanza, Rebeca; Joy Torrens, Margalida
2014A functional variant in the promoter region of ovine stearoyl-CoA desaturasegene (SCD) affects gene expression and fatty acid profile in muscle: abstractGonzález Calvo, Laura; Iguácel Quintana, Laura P.; Bolado Carrancio, Alfonso; Dervishi, Elda; Serrano, Mª Magdalena; Ripoll García, Guillermo; Molino Gahete, Francisco; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Rodríguez Rey, José Carlos; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2022Gene-Edited Meat: Disentangling Consumers' Attitudes and Potential Purchase BehaviorMartín Collado, Daniel; Byrne, Tim J.; Crowley, Jonh J.; Kirk, Tom; Ripoll García, Guillermo; Whitelaw, B.A.
2011How forage form can affect the fatty acid composition of animal products in the autumnm lambing flockJoy Torrens, Margalida; Sanz Pascua, Albina; Ripoll Bosch, Raimon; Estopañán Muñoz, Gloria; Ripoll García, Guillermo; Blasco Pérez, Isabel; Alvarez Rodríguez, Javier
2023II y V gama de lechal Ojinegro e inmunocastración como mejora de la calidad del Jamón DOP TeruelRipoll García, Guillermo
2023Impact of gilt immunocastration on weight losses and instrumental and chemical characteristics of Teruel dry-cured hamPérez Ciria, Leticia; Ripoll García, Guillermo; Sanz García, María Angeles; Blanco Alibés, Mireia; Miana Mena, Francisco J.; Latorre Górriz, María Angeles
2020Impact of immunocastration of gilts on instrumental and chemical traits of Teruel dry-cured hamsPérez Ciria, Leticia; Ripoll García, Guillermo; Allueva, D.; Miana-Mena, F.J.; Blanco Alibés, Mireia; Latorre Górriz, María Angeles
2021Impact of swine immunocastration on fat quality of Teruel dry-cured hamsPérez Ciria, Leticia; Ripoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Alvarez Rodríguez, Javier; Miana Mena, F.J.; Latorre Górriz, María Angeles
2024Impacto del ambiente prenatal en la vida postnatal de los ternerosSanz Pascua, Albina; Casasús Pueyo, Isabel; López de Armentia, Leire; Akesolo Atutxa, Olaia; Ferrer Achiaga, Javier; Ripoll García, Guillermo; Escalera Moreno, Nieves; Molina, Ester; Serrano, Beatriz; Álvarez Rodríguez, Javier; Villalba Mata, Daniel; Monleón, Eva; Noya Clavé, Agustí
2016La importancia real del proceso de maduración en las carnesRipoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere
2021Inclusión de esparceta en la dieta de ovejas en lactación: efectos sobre los rendimientos, la canal y la carne del cordero lechalBaila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida
2017Inclusión de guisante en la dieta de cebo sobre la calidad de la canal de corderos de razas Ojinegra de Teruel y Rasa AragonesaOliver, R.; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2012Inclusión de silo de maíz en las dietas de cebo de terneras: Rendimientos técnico-económicos y calidad de la canal y de la carneCasasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere
2021The Inclusion of Pea in Concentrates Had Minor Effects on the Meat Quality of Light LambsBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida
2022Inclusion of sainfoin in the fattening concentrate: meat quality of light lambsBaila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Lobón Ascaso, Sandra
2021Inclusion of sainfoin in the fattening concentrate: performance and carcass traits of light lambsBaila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Lobón Ascaso, Sandra
2020Indicators of body fat mobilisation of lactating beef cows under short nutritional challengesOrquera Arguero, Karina; Ripoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Ferrer Achiaga, Javier; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel
2012Influence of breed, milk diet and slaughter weight on carcass traits of suckling kids from seven Spanish breedsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Horcada Ibáñez, Alberto; Sañudo Astiz, Carlos; Teixeira, Alfredo; Alcalde Aldea, Mª Jesús
2014Influence of grazing on meat oxidation in light lambGonzález Calvo, Laura; Blanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Molino Gahete, Francisco; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Joy Torrens, Margalida

La información de este repositorio es indexada en: