Browsing by Author Ripoll García, Guillermo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 109 to 128 of 142 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017La maduración de la carne bovina ¿es necesaria?Ripoll García, Guillermo
2019Meat and fat quality of gilts intended for Spanish dry-cured ham: effect of immunocastration and feedingPérez Ciria, Leticia; Miana Mena, Javier; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles
2019Meat and fat quality of pigs intended for Spanish cured ham: effect of male castration and feedingPérez Ciria, L.; Miana Mena, F.J.; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles
2010Mejora del engrasamiento de canales de raza Pirenaica mediante la elección de la categoría comercialAlbertí Lasalle, Pere; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Panea Doblado, Begoña
2015Modelos de simulación para la gestión técnico_económica del ganado vacuno de carne en extensivoBernués Jal, Alberto; Villalba Mata, Daniel; Ripoll García, Guillermo; Ruiz Santos, Roberto Javier
2015Modificación de la textura y el color de redondos de añojo por efecto del tratamiento con altas presiones hidrostáticas y el marinado en sales de calcioAlbertí Lasalle, Pere; Panea Doblado, Begoña; Albertí González, Carolina; Ripoll García, Guillermo
2013New SNP in calpastatin gene associated with meat tenderness and frequency in different cattle breeds: abstractIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Kirinus, J.K.; Serrano, M.; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Pérez Velasco, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Albertí Lasalle, Pere; Blanco Alibés, Mireia
2013Nuevo SNP de la calpastatina (CAST) asociado con la terneza de la carne de bovinoIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Kirinus, J.K.; Serrano, M.; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Pérez Velasco, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Albertí Lasalle, Pere; Blanco Alibés, Mireia
2012Nuevos enfoques para el estudio de sistemas agro-silvo-pastoriles: análisis de sostenibilidad y modelos de simulaciónDíez Unquera, Begoña; Ripoll Bosch, Raimon; Ruiz Santos, Roberto Javier; Villalba Mata, Daniel; Olaizola Tolosana, Ana; Blasco Aramendía, I.; Ripoll García, Guillermo; Sanz Pascua, Albina; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Beltrán de Heredia, I.; Ameen, F.; Molina, E.; Bernués Jal, Alberto
2017Nutrigenómica aplicada a la calidad del ternasco de AragónCalvo Lacosta, Jorge Hugo; Blanco Alibés, Mireia; Dervishi, Elda; Ripoll García, Guillermo; González Calvo, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Serrano Noreña, Magdalena; Joy Torrens, Margalida
2014Opciones para la producción de corderos ligerosJoy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Alvarez, J.; Ripoll García, Guillermo; Teixeira, Alfredo; Olaizola Tolosana, Ana; Olleta Castañer, José Luis; Ruiz, R.; Sanz Pascua, Albina
2011Parámetros productivos y calidad de la canal de la raza GasconneRipoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere; Panea Doblado, Begoña; Campo, M.M.; Guerrero, A.; Olleta Castañer, José Luis; Sañudo Astiz, Carlos
2017Percepción de los atributos de calidad extrínseca de la carne de cordero de raza Ojinegra de TeruelRipoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Joy Torrens, Margalida
2017Percepción de los atributos de calidad intrínseca de la carne de cordero de raza Ojinegra de TeruelRipoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Joy Torrens, Margalida
2014Performance and carcass quality of forage-fed steers as an alternative to concentratebased beef productionBlanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel
2014Performance and meat quality of light lambs fed concentrates with different sources of magnesium: AbstractBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; García, I.; Bernal, R.; Joy Torrens, Margalida
2014Performance, carcass and meat quality of forage-fed steers as an alternative to concentrate-based beBlanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Casasús Pueyo, Isabel
2019Plant-Derived Extracts Feed-Addition and Packaging Type Influence Consumer Sensory Perception of PorkPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2011Potencial productivo de la raza bovina Serrana de Teruel. Resultados preliminaresSanz Pascua, Albina; Ripoll García, Guillermo; Blasco Pérez, Isabel; Alvarez Rodríguez, Javier; Albertí Lasalle, Pere
2012Producción de carne bovina de calidad diferenciada en el marco de un programa de conservación de la raza Serrana de TeruelSanz Pascua, Albina; Albertí Lasalle, Pere; Blasco Pérez, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Bernués Jal, Alberto; Zaragoza, Pilar; Rodellar Penella, Clementina; Sanz Fernández, Arianne; Martín Burriel, Inmaculada; Olaizola Tolosana, Ana; Alvarez Rodríguez, Javier; Fuentes, Santiago; Picot Castro, Ana; Congost Luengo, Salvador; Quintín, Francisco J.; Abril, F.; Vijil Maeso, Eduardo