Browsing by Author Ripoll García, Guillermo Subscribe Author Statistics Ripoll García, Guillermo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 155 to 174 of 216 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2023A Machine Learning Approach Investigating Consumers Familiarity with and Involvement in the Just Noticeable Color Difference and Cured Color Characterization ScaleRipoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Latorre Górriz, María Angeles
2017La maduración de la carne bovina ¿es necesaria?Ripoll García, Guillermo
2019Meat and fat quality of gilts intended for Spanish dry-cured ham: effect of immunocastration and feedingPérez Ciria, Leticia; Miana Mena, Francisco Javier; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles
2019Meat and fat quality of pigs intended for Spanish cured ham: effect of male castration and feedingPérez Ciria, Leticia; Miana Mena, Francisco Javier; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles
2017Meat quality of light lambs is more affected by the dam’s feeding system during lactation than by the inclusion of quebracho in the fattening concentrateLobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Sanz Pascua, Albina; Ripoll García, Guillermo; Bertolín, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2024Mejora de la calidad de la canal y carne de terneros mediante la inclusión de esparceta en la dietaGarrido Ezquerra, Marta; Blanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo
2010Mejora del engrasamiento de canales de raza Pirenaica mediante la elección de la categoría comercialAlbertí Lasalle, Pere; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Panea Doblado, Begoña
2015Modelos de simulación para la gestión técnico_económica del ganado vacuno de carne en extensivoBernués Jal, Alberto; Villalba Mata, Daniel; Ripoll García, Guillermo; Ruiz Santos, Roberto Javier
2015Modificación de la textura y el color de redondos de añojo por efecto del tratamiento con altas presiones hidrostáticas y el marinado en sales de calcioAlbertí Lasalle, Pere; Panea Doblado, Begoña; Albertí González, Carolina; Ripoll García, Guillermo
2023Multivariate analysis of meat from non-pregnant ewes and light lambs of Merino breedPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Granero, A.; Alcalde Aldea, María Jesús
2021Near-Infrared Reflectance Spectroscopy for Predicting the Phospholipid Fraction and the Total Fatty Acid Composition of Freeze-Dried BeefRipoll García, Guillermo; Failla, Sebastiana; Panea Doblado, Begoña; Hocquette, Jean François; Dunner, Susana; Olleta Castañer, José Luis; Chistensen, Mette; Ertbjerg, Per; Richardson, Ian; Conto, Michela; Albertí Lasalle, Pere; Sañudo Astiz, Carlos; Williams, John L.
2022A New Insight on Carcass and Meat Quality in RuminantsRipoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña
2013New SNP in calpastatin gene associated with meat tenderness and frequency in different cattle breeds: abstractIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Kirinus, J.K.; Serrano, Mª Magdalena; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Pérez Velasco, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Albertí Lasalle, Pere; Blanco Alibés, Mireia
2013Nuevo SNP de la calpastatina (CAST) asociado con la terneza de la carne de bovinoIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Kirinus, J.K.; Serrano, Mª Magdalena; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Pérez Velasco, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Albertí Lasalle, Pere; Blanco Alibés, Mireia
2012Nuevos enfoques para el estudio de sistemas agro-silvo-pastoriles: análisis de sostenibilidad y modelos de simulaciónDíez Unquera, Begoña; Ripoll Bosch, Raimon; Ruiz Santos, Roberto Javier; Villalba Mata, Daniel; Olaizola Tolosana, Ana; Blasco Aramendía, I.; Ripoll García, Guillermo; Sanz Pascua, Albina; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Beltrán de Heredia, I.; Ameen, F.; Molina, E.; Bernués Jal, Alberto
2017Nutrigenómica aplicada a la calidad del ternasco de AragónCalvo Lacosta, Jorge Hugo; Blanco Alibés, Mireia; Dervishi, Elda; Ripoll García, Guillermo; González Calvo, Laura; Sarto Aured, María Pilar; Serrano Noreña, Magdalena; Joy Torrens, Margalida
2023Nutritional Quality of Meat from Barren Merino Ewes in Comparison to Meat from Traditional LambsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, María Jesús
2014Opciones para la producción de corderos ligerosJoy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Alvarez, J.; Ripoll García, Guillermo; Teixeira, Alfredo; Olaizola Tolosana, Ana; Olleta Castañer, José Luis; Ruiz, R.; Sanz Pascua, Albina
2011Parámetros productivos y calidad de la canal de la raza GasconneRipoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere; Panea Doblado, Begoña; Campo Arribas, María del Mar; Guerrero, A.; Olleta Castañer, José Luis; Sañudo Astiz, Carlos
2017Percepción de los atributos de calidad extrínseca de la carne de cordero de raza Ojinegra de TeruelRipoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Joy Torrens, Margalida

La información de este repositorio es indexada en: