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Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2024Sainfoin can be included up to 40% in the concentrate of finishing lambs without impairing their performance, rumen fermentation, and carcass quality.Baila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida
2022Sainfoin in the Dams’ Diet as a Source of Proanthocyanidins: Effect on the Growth, Carcass and Meat Quality of Their Suckling LambsBaila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida
2023Sex Does Not Affect the Colour, Shear Stress, and Lipid Oxidation of Pork Meat, but Feed-Added Plant-Derived Extracts, Storage Time and Packaging Type DoPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2010Short communication.The effect of oestrus at slaughter on carcass and meat quality of gilts intended for dry-cured ham productionCalvo Díez, Silvia; Ripoll García, Guillermo; Rodríguez Sánchez, José Antonio; Latorre Górriz, María Angeles
2015SNPs in candidate genes for intramuscular fat in Parda de Montaña and Pirenaica beef breeds: abstractIguácel Quintana, Laura P.; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Sarto Aured, María Pilar; Ripoll García, Guillermo; Villalba Mata, Daniel; Casasús Pueyo, Isabel; Serrano, Mª Magdalena; Blanco Alibés, Mireia
2018Solubilidad del colágeno y textura de la carne bovina cocinada al vacío: efecto del tiempo de maduración y de la temperatura de cocinadoPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2019Solubilidad del colágeno y textura de la carne bovina cocinada al vacío: efecto del tiempo de maduración y de la temperatura de cocinadoPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2022Study of the influence of genotype and rearing method on muscle fibre characteristics in suckling goat kidsRivero, Miguel Antonio; Hernández Castellano, Lorenzo Enrique; González Cabrera, Marta; Camacho, Ángeles; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio; Castro, Noemí
2022Subnutrición prenatal: efectos a largo plazo en terneros de ceboNoya Clavé, Agustí; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; López de Armentia Oses, Leire; Akesolo Atutxa, Olaia; Sanz Pascua, Albina
2022Substituting Fat with Olive Oil, Mash Potato, or a Gelatin Matrix in Low-Salt-Content Dry-Fermented SausagesPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2021Substituting fat with soy in low-salt dry fermented sausagesPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2011The effect of castration at 10 months of age on growth physiology of Serrana de Teruel Cattle breedSanz Pascua, Albina; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Blasco Pérez, Isabel; Alvarez Rodríguez, Javier
2016The type of condensed tannins affected differently growth and meat lipid oxidation of light lamsLobón Ascaso, Sandra; Sanz Pascua, Albina; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2010Utilización de sistemas de cebo basados en ensilados y forrajes unifeed como alternativa al sistema de cebo a pienso; efecto en los parámetro productivos y en la calidad de la carneAlbertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Congost Luengo, Salvador; Vallés Pérez, Marta
2009Utilización de sistemas de cebo de vacuno basados en ensilados y forrajes unifeed como alternativa al cebo a pienso: efecto en el color de la grasaAlbertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña
2013Valoración de la capacidad antimicrobiana de una combinación de Zn y Ag usados en diferente proporción en la formulación de un envase para pechugas de polloPanea Doblado, Begoña; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo
2010Valoración de la carne de añojo conservada en atmósfera modificadaAlbertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña
2020Valoración sensorial e instrumental de la carne de cabrito lechalPanea Doblado, Begoña; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Ripoll García, Guillermo
2019Viabilidad de la maduración en seco en diferentes tipos de carne de vacuno españolPanea Doblado, Begoña; García, H.; Ripoll García, Guillermo
2015Vida útil de la pechuga de pollo: Uso de envases activos con nanopartículas y valoración de los consumidores españolesRipoll García, Guillermo

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