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Título
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2024
Sainfoin can be included up to 40% in the concentrate of finishing lambs without impairing their performance, rumen fermentation, and carcass quality.
Baila Bigne, Claudia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Ripoll García, Guillermo
;
Joy Torrens, Margalida
2022
Sainfoin in the Dams’ Diet as a Source of Proanthocyanidins: Effect on the Growth, Carcass and Meat Quality of Their Suckling Lambs
Baila Bigne, Claudia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Ripoll García, Guillermo
;
Joy Torrens, Margalida
2023
Sex Does Not Affect the Colour, Shear Stress, and Lipid Oxidation of Pork Meat, but Feed-Added Plant-Derived Extracts, Storage Time and Packaging Type Do
Panea Doblado, Begoña
;
Ripoll García, Guillermo
2010
Short communication.The effect of oestrus at slaughter on carcass and meat quality of gilts intended for dry-cured ham production
Calvo Díez, Silvia
;
Ripoll García, Guillermo
;
Rodríguez Sánchez, José Antonio
;
Latorre Górriz, María Angeles
2015
SNPs in candidate genes for intramuscular fat in Parda de Montaña and Pirenaica beef breeds: abstract
Iguácel Quintana, Laura P.
;
Calvo Lacosta, Jorge Hugo
;
Sarto Aured, María Pilar
;
Ripoll García, Guillermo
;
Villalba Mata, Daniel
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Serrano, Mª Magdalena
;
Blanco Alibés, Mireia
2018
Solubilidad del colágeno y textura de la carne bovina cocinada al vacío: efecto del tiempo de maduración y de la temperatura de cocinado
Panea Doblado, Begoña
;
Ripoll García, Guillermo
2019
Solubilidad del colágeno y textura de la carne bovina cocinada al vacío: efecto del tiempo de maduración y de la temperatura de cocinado
Panea Doblado, Begoña
;
Ripoll García, Guillermo
2022
Study of the influence of genotype and rearing method on muscle fibre characteristics in suckling goat kids
Rivero, Miguel Antonio
;
Hernández Castellano, Lorenzo Enrique
;
González Cabrera, Marta
;
Camacho, Ángeles
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
;
Alcalde Aldea, María Jesús
;
Córdoba, María de Guía
;
Argüello, Anastasio
;
Castro, Noemí
2022
Subnutrición prenatal: efectos a largo plazo en terneros de cebo
Noya Clavé, Agustí
;
Ripoll García, Guillermo
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
López de Armentia Osés, Leire
;
Akesolo Atutxa, Olaia
;
Sanz Pascua, Albina
2022
Substituting Fat with Olive Oil, Mash Potato, or a Gelatin Matrix in Low-Salt-Content Dry-Fermented Sausages
Panea Doblado, Begoña
;
Ripoll García, Guillermo
2021
Substituting fat with soy in low-salt dry fermented sausages
Panea Doblado, Begoña
;
Ripoll García, Guillermo
2011
The effect of castration at 10 months of age on growth physiology of Serrana de Teruel Cattle breed
Sanz Pascua, Albina
;
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Blasco Pérez, Isabel
;
Alvarez Rodríguez, Javier
2016
The type of condensed tannins affected differently growth and meat lipid oxidation of light lams
Lobón Ascaso, Sandra
;
Sanz Pascua, Albina
;
Ripoll García, Guillermo
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
2010
Utilización de sistemas de cebo basados en ensilados y forrajes unifeed como alternativa al sistema de cebo a pienso; efecto en los parámetro productivos y en la calidad de la carne
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Joy Torrens, Margalida
;
Congost Luengo, Salvador
;
Vallés Pérez, Marta
2009
Utilización de sistemas de cebo de vacuno basados en ensilados y forrajes unifeed como alternativa al cebo a pienso: efecto en el color de la grasa
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
2013
Valoración de la capacidad antimicrobiana de una combinación de Zn y Ag usados en diferente proporción en la formulación de un envase para pechugas de pollo
Panea Doblado, Begoña
;
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
2010
Valoración de la carne de añojo conservada en atmósfera modificada
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
2020
Valoración sensorial e instrumental de la carne de cabrito lechal
Panea Doblado, Begoña
;
Alcalde Aldea, María Jesús
;
Ripoll García, Guillermo
2019
Viabilidad de la maduración en seco en diferentes tipos de carne de vacuno español
Panea Doblado, Begoña
;
García, H.
;
Ripoll García, Guillermo
2015
Vida útil de la pechuga de pollo: Uso de envases activos con nanopartículas y valoración de los consumidores españoles
Ripoll García, Guillermo
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