Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
español
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositorio citaREA
Browsing by Author Ripoll García, Guillermo
Subscribe Author Statistics Ripoll García, Guillermo
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 205 to 216 of 216
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2011
The effect of castration at 10 months of age on growth physiology of Serrana de Teruel Cattle breed
Sanz Pascua, Albina
;
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Blasco Pérez, Isabel
;
Alvarez Rodríguez, Javier
2016
The type of condensed tannins affected differently growth and meat lipid oxidation of light lams
Lobón Ascaso, Sandra
;
Sanz Pascua, Albina
;
Ripoll García, Guillermo
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
2010
Utilización de sistemas de cebo basados en ensilados y forrajes unifeed como alternativa al sistema de cebo a pienso; efecto en los parámetro productivos y en la calidad de la carne
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Joy Torrens, Margalida
;
Congost Luengo, Salvador
;
Vallés Pérez, Marta
2009
Utilización de sistemas de cebo de vacuno basados en ensilados y forrajes unifeed como alternativa al cebo a pienso: efecto en el color de la grasa
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
2013
Valoración de la capacidad antimicrobiana de una combinación de Zn y Ag usados en diferente proporción en la formulación de un envase para pechugas de pollo
Panea Doblado, Begoña
;
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
2010
Valoración de la carne de añojo conservada en atmósfera modificada
Albertí Lasalle, Pere
;
Ripoll García, Guillermo
;
Panea Doblado, Begoña
2020
Valoración sensorial e instrumental de la carne de cabrito lechal
Panea Doblado, Begoña
;
Alcalde Aldea, María Jesús
;
Ripoll García, Guillermo
2019
Viabilidad de la maduración en seco en diferentes tipos de carne de vacuno español
Panea Doblado, Begoña
;
García, H.
;
Ripoll García, Guillermo
2015
Vida útil de la pechuga de pollo: Uso de envases activos con nanopartículas y valoración de los consumidores españoles
Ripoll García, Guillermo
2021
Vitamin D-enhanced pork meat consumers’ purchase intention: an exploratory case study in Spain
Panea Doblado, Begoña
;
Ripoll García, Guillermo
2019
Volatile organic compounds and consumer preference for meat from suckling goat kids raised with natural or replacers milk
Ripoll García, Guillermo
;
Córdoba, María de Guía
;
Alcalde Aldea, María Jesús
;
Martín, Alberto
;
Argüello, Anastasio
;
Casquete, Rocío
;
Panea Doblado, Begoña
2019
Web-based survey of consumer preferences for the visual appearance of meat from suckling kids
Ripoll García, Guillermo
;
Alcalde Aldea, María Jesús
;
Argüello, Anastasio
;
Panea Doblado, Begoña
La información de este repositorio es indexada en: