Browsing by Author Bertolín Pardos, Juan Ramón

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020¿Afectan los taninos condensados de la dieta a los resultados productivos, la composición de ácidos grasos y el color de la carne de cordero?Alvarez Rodríguez, Javier; Villalba Mata, Daniel; Molina, E.; Serrano Pérez, B.; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2019Detección de regiones genómicas asociadas al contenido de vitamina A y E en plasma en Rasa AragonesaÖner, Y.; Serrano, Mª Magdalena; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Sarto Aured, María Pilar; Iguácel Quintana, Laura P.; Ramón, Manuel; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2017Efecto de la alimentación materna en el perfil de los ácidos grasos de la grasa intramuscular de corderos ligerosLobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Sanz Pascua, Albina; Ripoll García, Guillermo; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2019Efecto de la inclusión de guisante en pienso de cebo en la composición de los ácidos grasos de carne de ternerosBertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2019Efecto de la tasa de inclusión de guisante en pienso de cebo en la composición química, oxidación lipídica y dureza de carne de ternerosBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; López Martínez, Ana Isabel; Ferrer Achiaga, Javier; Joy Torrens, Margalida
2019Efecto del nivel de la proteína bruta sobre el estado metabólico en corderos ligerosJoy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Baila Bigne, Claudia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Alvarez Rodríguez, Javier
2017Efecto del sistema de alimentación de la oveja durante la lactación sobre los contenidos de vitaminas liposolubles en los tejidos del cordero categoría ternascoRufino Moya, Pablo José; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2017Efecto del tipo de alimentación en ovejas en lactación sobre las vitaminas liposolubles en los tejidos del cordero lechalRufino Moya, Pablo José; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2020Effect of Dietary Crude Protein on Productive Efficiency, Nutrient Digestibility, Blood Metabolites and Gastrointestinal Immune Markers in Light LambsPelegrín Valls, Jonathan; Serrano Pérez, Beatriz; Villalba Mata, Daniel; Martín Alonso, María José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier
2019Effect of the intake of carotenoids and tocopherols on the deposition in the suckling lambBlanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2020Effects of condensed tannins from sainfoin on the milk fatty acid profile of ewes [abstract]Baila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2018Effects of total replacement of soybean meal and corn on ruminal fermentation, volatile fatty acids, protozoa concentration, and gas productionBahri, Amani; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Marouen, Amaraoui; Rouissi, Hamadi
2019Erratum: Rufino-Moya, P.J., et al. Methane Production of Fresh Sainfoin, with or without PEG, and Fresh Alfalfa at Different Stages of Maturity is Similar, but the Fermentation End Products Vary. Animals 2019, 9, 197Rufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2018Field pea can be included up to 30% in the fattening concentrate of lambs with minor effects on meat chemical compositionBlanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida
2020Improved UPLC-UV Method for the Quantification of Vitamin C in Lettuce Varieties (Lactuca sativa L.) and Crop Wild Relatives (Lactuca spp.)Medina Lozano, Inés; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Zufiaurre, Raquel; Díaz Bermúdez, Aurora
2019The Inclusion of Concentrate with Quebracho Is Advisable in Two Forage-Based Diets of Ewes According to the In Vitro Fermentation ParametersRufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Armengol,Ramón; Joy Torrens, Margalida
2020Interés de los taninos condensados de la esparceta en la alimentación de ovino en lactaciónBaila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Lobón Ascaso, Sandra
2019Methane Production of Fresh Sainfoin, with or without PEG, and Fresh Alfalfa at Different Stages of Maturity is Similar but the Fermentation End Products VaryRufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2020Milk fatty acid profiles of beef cows in response to a short feed restriction during lactationCasasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Orquera Arguero, Karina; Ferrer Achiaga, Javier; Blanco Alibés, Mireia
2019Performance and oxidative status of beef cows facing short nutritional challenges during lactationCasasús Pueyo, Isabel; Orquera Arguero, Karina; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ferrer Achiaga, Javier; Blanco Alibés, Mireia