Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
español
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repositorio citaREA
Browsing by Author Bertolín Pardos, Juan Ramón
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
¿Afectan los taninos condensados de la dieta a los resultados productivos, la composición de ácidos grasos y el color de la carne de cordero?
Alvarez Rodríguez, Javier
;
Villalba Mata, Daniel
;
Molina, E.
;
Serrano Pérez, B.
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Carotenoids and Liposoluble Vitamins in the Plasma and Tissues of Light Lambs Given Different Maternal Feedings and Fattening Concentrates
Rufino Moya, Pablo José
;
Joy Torrens, Margalida
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Blanco Alibés, Mireia
2019
Detección de regiones genómicas asociadas al contenido de vitamina A y E en plasma en Rasa Aragonesa
Öner, Y.
;
Serrano, Mª Magdalena
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Sarto Aured, María Pilar
;
Iguácel Quintana, Laura P.
;
Ramón, Manuel
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2017
Efecto de la alimentación materna en el perfil de los ácidos grasos de la grasa intramuscular de corderos ligeros
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Sanz Pascua, Albina
;
Ripoll García, Guillermo
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2019
Efecto de la inclusión de guisante en pienso de cebo en la composición de los ácidos grasos de carne de terneros
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
2019
Efecto de la tasa de inclusión de guisante en pienso de cebo en la composición química, oxidación lipídica y dureza de carne de terneros
Blanco Alibés, Mireia
;
Ripoll García, Guillermo
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
López Martínez, Ana Isabel
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Joy Torrens, Margalida
2019
Efecto del nivel de la proteína bruta sobre el estado metabólico en corderos ligeros
Joy Torrens, Margalida
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Baila Bigne, Claudia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Alvarez Rodríguez, Javier
2017
Efecto del sistema de alimentación de la oveja durante la lactación sobre los contenidos de vitaminas liposolubles en los tejidos del cordero categoría ternasco
Rufino Moya, Pablo José
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2017
Efecto del tipo de alimentación en ovejas en lactación sobre las vitaminas liposolubles en los tejidos del cordero lechal
Rufino Moya, Pablo José
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Effect of condensed tannins of sainfoin on the fatty acid profile of ewe's milk and lamb's meat
Lobón Ascaso, Sandra
;
Baila Bigne, Claudia
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Effect of Dietary Crude Protein on Productive Efficiency, Nutrient Digestibility, Blood Metabolites and Gastrointestinal Immune Markers in Light Lambs
Pelegrín Valls, Jonathan
;
Serrano Pérez, Beatriz
;
Villalba Mata, Daniel
;
Martín Alonso, María José
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
;
Alvarez Rodríguez, Javier
2020
Effect of proanthocyanidins of sainfoin on secondary compounds in milk and suckling lamb meat (póster)
Blanco Alibés, Mireia
;
Baila Bigne, Claudia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Lobón Ascaso, Sandra
2019
Effect of the intake of carotenoids and tocopherols on the deposition in the suckling lamb
Blanco Alibés, Mireia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Effects of condensed tannins from sainfoin in ewe milk production and suckling lamb growth
Baila Bigne, Claudia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Effects of condensed tannins from sainfoin on the milk fatty acid profile of ewes [abstract]
Baila Bigne, Claudia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2018
Effects of total replacement of soybean meal and corn on ruminal fermentation, volatile fatty acids, protozoa concentration, and gas production
Bahri, Amani
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Marouen, Amaraoui
;
Rouissi, Hamadi
2019
Erratum: Rufino-Moya, P.J., et al. Methane Production of Fresh Sainfoin, with or without PEG, and Fresh Alfalfa at Different Stages of Maturity is Similar, but the Fermentation End Products Vary. Animals 2019, 9, 197
Rufino Moya, Pablo José
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Fatty acid profile of muscles and adipose tissues of fat-tail Barbarine lambs as affected by rosemary residue intake
Yagoubi, Yathreb
;
Smeti, Samir
;
Mekki, Ilyes
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Ripoll García, Guillermo
;
Joy Torrens, Margalida
;
Mahouachi, Mokhtar
;
Atti, Naziha
2018
Field pea can be included up to 30% in the fattening concentrate of lambs with minor effects on meat chemical composition
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Joy Torrens, Margalida
2020
How do beef cows cope with short nutritional challenges during lactation?
Casasús Pueyo, Isabel
;
Orquera Arguero, Karina
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Blanco Alibés, Mireia