Browsing by Author Bertolín Pardos, Juan Ramón Subscribe Author Statistics Bertolín Pardos, Juan Ramón

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 48  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020¿Afectan los taninos condensados de la dieta a los resultados productivos, la composición de ácidos grasos y el color de la carne de cordero?Alvarez Rodríguez, Javier; Villalba Mata, Daniel; Molina, E.; Serrano Pérez, B.; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2020Assessment of Vitamin C and Anthocyanin Content of Lettuce Germplasm (Lactuca spp.)Díaz Bermúdez, Aurora; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Medina Lozano, Inés
2020Carotenoids and Liposoluble Vitamins in the Plasma and Tissues of Light Lambs Given Different Maternal Feedings and Fattening ConcentratesRufino Moya, Pablo José; Joy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Blanco Alibés, Mireia
2019Detección de regiones genómicas asociadas al contenido de vitamina A y E en plasma en Rasa AragonesaÖner, Y.; Serrano, Mª Magdalena; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Sarto Aured, María Pilar; Iguácel Quintana, Laura P.; Ramón, Manuel; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2021Dietary silage supplement modifies fatty acid composition and boar taint in pork fatArgemí Armengol, Inmaculada; Villalba Mata, Daniel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Latorre Górriz, María Angeles; Panella Riera, Nuria; Alvarez Rodríguez, Javier
2017Efecto de la alimentación materna en el perfil de los ácidos grasos de la grasa intramuscular de corderos ligerosLobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Sanz Pascua, Albina; Ripoll García, Guillermo; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2019Efecto de la inclusión de guisante en pienso de cebo en la composición de los ácidos grasos de carne de ternerosBertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2019Efecto de la tasa de inclusión de guisante en pienso de cebo en la composición química, oxidación lipídica y dureza de carne de ternerosBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; López Martínez, Ana Isabel; Ferrer Achiaga, Javier; Joy Torrens, Margalida
2019Efecto del nivel de la proteína bruta sobre el estado metabólico en corderos ligerosJoy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Baila Bigne, Claudia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Alvarez Rodríguez, Javier
2017Efecto del sistema de alimentación de la oveja durante la lactación sobre los contenidos de vitaminas liposolubles en los tejidos del cordero categoría ternascoRufino Moya, Pablo José; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2017Efecto del tipo de alimentación en ovejas en lactación sobre las vitaminas liposolubles en los tejidos del cordero lechalRufino Moya, Pablo José; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2021Efectos de la suplementación con aceite de borraja (Borago officinalis) sobre la fertilidad en ganado ovinoLahoz Crespo, Belén; Joy Torrens, Margalida; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Folch Pera, José; Alabart Alvarez, José Luis
2020Effect of condensed tannins of sainfoin on the fatty acid profile of ewe's milk and lamb's meatLobón Ascaso, Sandra; Baila Bigne, Claudia; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2019Effect of crude protein level in lamb feed on circulating malondialdehyde and cytokine expression in rumen and ileumPelegrín, J.; Martín Alonso, M.J.; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Pérez, M.; Villalba Mata, Daniel; Alvarez Rodríguez, Javier; Serrano Pérez, B.
2020Effect of Dietary Crude Protein on Productive Efficiency, Nutrient Digestibility, Blood Metabolites and Gastrointestinal Immune Markers in Light LambsPelegrín Valls, Jonathan; Serrano Pérez, Beatriz; Villalba Mata, Daniel; Martín Alonso, María José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier
2021Effect of hydric stress on antioxidant compound content in commercial andtraditional lettuce (Lactuca sativa L.) and wild relatives (póster)Medina Lozano, Inés; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Díaz Bermúdez, Aurora
2020Effect of proanthocyanidins of sainfoin on secondary compounds in milk and suckling lamb meat (póster)Blanco Alibés, Mireia; Baila Bigne, Claudia; Joy Torrens, Margalida; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra
2019Effect of the intake of carotenoids and tocopherols on the deposition in the suckling lambBlanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2021Effect of the sainfoin preservation on the secondary compounds and antioxidant activityJoy Torrens, Margalida; Rufino Moya, Pablo José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia
2020Effects of condensed tannins from sainfoin in ewe milk production and suckling lamb growthBaila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida

La información de este repositorio es indexada en: