Buscar por Autor Casanova Higes, Alejandro

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2016Effect of protected sodium butyrate on Salmonella spp. excretion in a pig fattening unitSol, C.; Mallo, J.J.; Andrés Barranco, Sara; Casanova Higes, Alejandro; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2017Effect of the addition of protected sodium butyrate to the feed on Salmonella spp. Infection dynamics in fattening pigsCasanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2018¿Nuevo enfoque para el control de Salmonella en la producción porcina?Casanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2017Revisiting the role of pig serology in the context of Salmonella control programs in countries with high prevalence of infection-a preliminary studyMainar Jaime, Raúl Carlos; Casanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo
2016Salmonella spp. infection in piglets from Salmonella-positive breeding holdingsCasanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Marín Alcalá, Clara María; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2016Salmonelosis porcina. Importancia del estatus de infección del cerdo en la contaminación del mataderoCasanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2018Use of a new form of protected sodium butyrate to control Salmonella infection in fattening pigs (Short communication)Casanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2018The use of organic acids at lairage and its effect on pig Salmonella shedding at slaughterCasanova Higes, Alejandro; Marín Alcalá, Clara María; Ruiz Palacín, Mario; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2018La vacunación frente a Salmonella en ganado porcino, ¿qué podemos esperar?Mainar Jaime, Raúl Carlos; Casanova Higes, Alejandro