Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2019 | Efecto del nivel de proteína bruta en el pienso de cebo de corderos sobre sus resultados productivos | Pelegrín Valls, Jonathan; Villalba Mata, Daniel; Molina, E.; Serrano Pérez, Beatriz; Espinal, J.; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier |
2020 | Effect of Dietary Crude Protein on Productive Efficiency, Nutrient Digestibility, Blood Metabolites and Gastrointestinal Immune Markers in Light Lambs | Pelegrín Valls, Jonathan; Serrano Pérez, Beatriz; Villalba Mata, Daniel; Martín Alonso, María José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier |
2022 | Effect of Maternal Dietary Condensed Tannins from Sainfoin (Onobrychis viciifolia) on Gut Health and Antioxidant-Immune Crosstalk in Suckling Lambs | Pelegrín Valls, Jonathan; Alvarez Rodríguez, Javier; Martín Alonso, María José; Ramírez, Gustavo Adolfo; Baila Bigne, Claudia; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Serrano Pérez, Beatriz |
2022 | Is the inclusion of carob (Ceratonia siliqua L.) pulp in the concentrate of weaned light lambs worth it? | Pelegrín Valls, Jonathan; Serrano Pérez, Beatriz; Villalba Mata, Daniel; Molina Ureste, Ester; Espinal, Jordi; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier |
La información de este repositorio es indexada en: