Browsing by Author Sánchez Gómez, Ana María

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Análisis de calidadSánchez Gómez, Ana María
2018Análisis de consumidoresSánchez Gómez, Ana María
2009Avances en el estudio de los ésteres de crocetina, picrocrocina y flavonoides del azafrán especiaAlonso Díaz-Marta, Gonzalo Luis; Carmona Delgado, Manuel; Sánchez Gómez, Ana María
2018AZAFRANTERUELSánchez Gómez, Ana María
2016El Azafrán en Aragón: puesta en valor de la calidadSánchez Gómez, Ana María
2018Caracterización y etiología de las virosis y enfermedades fúngicas asociadas al cultivo del azafrán en Teruel (póster)Escriu Paradell, Fernando; Sánchez Gómez, Ana María; González García, Vicente
2019Características del grano de las legumbres de Teruel conservadas en el Banco de Germoplasma Hortícola de Zaragoza (BGHZ-CITA)Mallor Giménez, Cristina; Sánchez Gómez, Ana María
2018La colección de zanahoria (Daucus carota) del Banco de Germoplasma Hortícola del CITA (BGHZ): caracterización y selección de la zanahoria morada del Maestrazgo (Teruel)Mallor Giménez, Cristina; Montaner Otín, Celia; Díaz Bermúdez, Aurora; Sánchez Gómez, Ana María
2019Consumers’ valuation of a local carrot landrace with atypical colorGracia Royo, Azucena; Sánchez Gómez, Ana María; Mallor Giménez, Cristina
2018Cultivo y selección clonalSánchez Gómez, Ana María
2019Importance of quality attributes and price for consumer’s decision to use saffron in cookery and as herbal teaSánchez Gómez, Ana María; Gracia Royo, Azucena; Mallor Giménez, Cristina
2018Importancia económica, social y cultural del azafránSánchez Gómez, Ana María
2007Libro blanco Azafrán en Europa. Problemas y estrategias para valorizar la calidad y mejorar la competitividadAlonso Díaz-Marta, Gonzalo Luis; Sánchez Gómez, Ana María
2020Proyecto “Embajadores de la biodiversidad”: Ciencia ciudadana con semillasMallor Giménez, Cristina; Sánchez Gómez, Ana María; Carracedo Martínez, Marta; Bolea Marcén, Ascensión; Gil Arcada, Ana D.
2018Rural economies in the Spanish regione of Aragon. Local intention to use high quality saffron in cookerySánchez Gómez, Ana María; Gracia Royo, Azucena; Mallor Giménez, Cristina; Jurado Gómez, Francesc