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Repositorio citaREA
Browsing by Author Tejedor Calvo, Eva
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Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Application of Pressurized Liquid Extractions to Obtain Bioactive Compounds from Tuber aestivum and Terfezia claveryi
Tejedor Calvo, Eva
;
García Barreda, Sergi
;
Sánchez Durán, Sergio
;
Morte, Asunción
;
Siles Sánchez, María de las Nieves
;
Soler Rivas, Cristina
;
Santoyo, Susana
;
Marco Montori, Pedro
2019
Biodeterioro microbiológico en shiitake (L. edodes)
Tejedor Calvo, Eva
;
García Barreda, Sergi
;
Sánchez Durán, Sergio
;
Morales, Diego
;
Marco Montori, Pedro
2020
Edaphic and temporal patterns of Tuber melanosporum fruitbody traits and effect of localised peat-based amendment
García Barreda, Sergi
;
Marco Montori, Pedro
;
Martín Santafé, María
;
Tejedor Calvo, Eva
;
Sánchez Durán, Sergio
2020
Effect of Bacterial Strains Isolated from Stored Shiitake (Lentinula edodes) on Mushroom Biodeterioration and Mycelial Growth
Tejedor Calvo, Eva
;
García Barreda, Sergi
;
Sánchez Durán, Sergio
;
Marco Montori, Pedro
2022
Extracción del aroma de la trufa negra (Tuber melanosporum) mediante CO2 supercrítico
Tejedor Calvo, Eva
;
García Barreda, Sergi
;
Sánchez Durán, Sergio
;
Soler Rivas, Cristina
;
Marco Montori, Pedro
2019
Formation of first expert tasting panel of black truffle (Tuber melanosporum)
Tejedor Calvo, Eva
;
Sánchez Durán, Sergio
;
García Barreda, Sergi
;
Igual, R.
;
Marco Montori, Pedro
2019
How truffle nests, an agronomic technique, affects to black truffle quality?
Tejedor Calvo, Eva
;
García, A.P.
;
Sánchez Durán, Sergio
;
García Barreda, Sergi
;
Blanco, D.
;
Sanz García, María Angeles
;
Marco Montori, Pedro
2022
Productos trufados: respuesta emocional del consumidor y análisis de veracidad de los mismos
Tejedor Calvo, Eva
;
García Barreda, Sergi
;
Sánchez Durán, Sergio
;
Marco Montori, Pedro
2022
Proyecto “Turmicultura”: Cultivo de trufas del desierto contra el cambio climático y para el desarrollo rural
Morte, A.
;
De Lara Tovar, F.
;
Marco Montori, Pedro
;
Tejedor Calvo, Eva
;
Arenas, F.
;
Guarnizo, A.L.
;
Marqués Gálvez, J.E.
;
Gutiérrez, A.
;
Navarro Ródenas, A.
2020
SFE extraction of aromatic and lipid compounds from shiitake mushroom (Lentinula edodes)
Tejedor Calvo, Eva
;
Morales, Diego
;
Marco Montori, Pedro
;
Ruiz, Alejandro
;
Soler Rivas, Cristina
2021
Supercritical CO2 extraction method of aromatic compounds from truffles
Tejedor Calvo, Eva
;
García Barreda, Sergi
;
Sánchez Durán, Sergio
;
Morales, Diego
;
Soler Rivas, Cristina
;
Ruiz Rodríguez, Alejandro
;
Sanz García, María Angeles
;
García, Ana Pilar
;
Morte, Asunción
;
Marco Montori, Pedro
2020
La truficultura: una actividad novedosa y rentable pero compleja
Sánchez Durán, Sergio
;
García Barreda, Sergi
;
Tejedor Calvo, Eva
;
Marco Montori, Pedro
2022
Use of supercritical CO2 to obtain enriched flavouring fractions from black truffle
Tejedor Calvo, Eva
;
Marco Montori, Pedro
;
Spegel, Peter
;
Soler Rivas, Cristina
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