Browsing by Author Tejedor Calvo, Eva Subscribe Author Statistics Tejedor Calvo, Eva

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Application of Pressurized Liquid Extractions to Obtain Bioactive Compounds from Tuber aestivum and Terfezia claveryiTejedor Calvo, Eva; García Barreda, Sergi; Sánchez Durán, Sergio; Morte, Asunción; Siles Sánchez, María de las Nieves; Soler Rivas, Cristina; Santoyo, Susana; Marco Montori, Pedro
2019Biodeterioro microbiológico en shiitake (L. edodes)Tejedor Calvo, Eva; García Barreda, Sergi; Sánchez Durán, Sergio; Morales, Diego; Marco Montori, Pedro
2020Edaphic and temporal patterns of Tuber melanosporum fruitbody traits and effect of localised peat-based amendmentGarcía Barreda, Sergi; Marco Montori, Pedro; Martín Santafé, María; Tejedor Calvo, Eva; Sánchez Durán, Sergio
2020Effect of Bacterial Strains Isolated from Stored Shiitake (Lentinula edodes) on Mushroom Biodeterioration and Mycelial GrowthTejedor Calvo, Eva; García Barreda, Sergi; Sánchez Durán, Sergio; Marco Montori, Pedro
2022Extracción del aroma de la trufa negra (Tuber melanosporum) mediante CO2 supercríticoTejedor Calvo, Eva; García Barreda, Sergi; Sánchez Durán, Sergio; Soler Rivas, Cristina; Marco Montori, Pedro
2019Formation of first expert tasting panel of black truffle (Tuber melanosporum)Tejedor Calvo, Eva; Sánchez Durán, Sergio; García Barreda, Sergi; Igual, R.; Marco Montori, Pedro
2019How truffle nests, an agronomic technique, affects to black truffle quality?Tejedor Calvo, Eva; García, A.P.; Sánchez Durán, Sergio; García Barreda, Sergi; Blanco, D.; Sanz García, María Angeles; Marco Montori, Pedro
2022Productos trufados: respuesta emocional del consumidor y análisis de veracidad de los mismosTejedor Calvo, Eva; García Barreda, Sergi; Sánchez Durán, Sergio; Marco Montori, Pedro
2022Proyecto “Turmicultura”: Cultivo de trufas del desierto contra el cambio climático y para el desarrollo ruralMorte, A.; De Lara Tovar, F.; Marco Montori, Pedro; Tejedor Calvo, Eva; Arenas, F.; Guarnizo, A.L.; Marqués Gálvez, J.E.; Gutiérrez, A.; Navarro Ródenas, A.
2020SFE extraction of aromatic and lipid compounds from shiitake mushroom (Lentinula edodes)Tejedor Calvo, Eva; Morales, Diego; Marco Montori, Pedro; Ruiz, Alejandro; Soler Rivas, Cristina
2021Supercritical CO2 extraction method of aromatic compounds from trufflesTejedor Calvo, Eva; García Barreda, Sergi; Sánchez Durán, Sergio; Morales, Diego; Soler Rivas, Cristina; Ruiz Rodríguez, Alejandro; Sanz García, María Angeles; García, Ana Pilar; Morte, Asunción; Marco Montori, Pedro
2020La truficultura: una actividad novedosa y rentable pero complejaSánchez Durán, Sergio; García Barreda, Sergi; Tejedor Calvo, Eva; Marco Montori, Pedro
2022Use of supercritical CO2 to obtain enriched flavouring fractions from black truffleTejedor Calvo, Eva; Marco Montori, Pedro; Spegel, Peter; Soler Rivas, Cristina

La información de este repositorio es indexada en: