Buscar por Autor Vico, Juan Pablo Suscripción Estadisticas Autor Vico, Juan Pablo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 16 de 16
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2011Caracterización epidemiológica de la toxoplasmosis en cebaderos de porcino de AragónVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Control de la salmonelosis porcina en las explotacionesMainar Jaime, Raúl Carlos; Vico, Juan Pablo; Creus, Eva
2011Desarrollo y evaluación de cuatro PCRs para la detección de Salmonella en ganglios linfáticos porcinosSánchez, S.; San Román, Beatriz; Garrido, Victoria; Abuelo, A.; Asensio, A.C.; Vico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos; Grilló Dolset, María Jesús
2012Epidemiology of subclinical salmonellosis in wild birds from NE SpainMainar Jaime, Raúl Carlos; Andrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo; Garrido, Victoria; Grilló Dolset, María Jesús; Samper, S.; Gavín, P.; Herrera León, S.
2011Infecciones simultáneas por cepas de salmonella de distintos serotipos y patrones de multirresistencia en porcino de mataderoGarrido, Victoria; San Román, Beatriz; Vico, Juan Pablo; Sánchez, S.; Ciaurriz, P.; Frutos, C. de; Mainar Jaime, Raúl Carlos; Grilló Dolset, María Jesús
2012Molecular characterization of Salmonella typhimurium isolates from wild birds and their relationship with salmonellosis in pigsAndrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo; Garrido, Victoria; Samper, S.; Marín Alcalá, Clara María; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2013Papel de la fauna silvestre en la epidemiología de la salmonelosis porcina en cebaderosAndrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo; Samper, S.; Garrido, Victoria; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2017Revisiting the role of pig serology in the context of Salmonella control programs in countries with high prevalence of infection-a preliminary studyMainar Jaime, Raúl Carlos; Casanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo
2023Salmonella Control in Fattening Pigs through the Use of Esterified Formic Acid in Drinking Water Shortly before SlaughterBernad Roche, María; Marín Alcalá, Clara María; Vico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Salmonellosis in wild birds and its relationship with the infection in finishing pigsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Salmonelosis porcina. Algunas consideraciones sobre su controlMainar Jaime, Raúl Carlos; Vico, Juan Pablo; Creus, Eva
2012La serología como herramienta para el control de la salmonelosis porcina en las explotacionesVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Serological characterization of Salmonella spp. infection in finishing pigs from NE SpainVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2012Serological survey of Salmonella spp. infection in finishing pigs from northeastern Spain and associated risk factorsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011The addition of galacto-oligosaccharides on the feed for the control of salmonellosis in fattening pigsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos; Auseré, M.
2011The use of meat juice or blood serum for the diagnosis of Salmonella infection in pigs and its possible implications on Salmonella control programsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos

La información de este repositorio es indexada en: