Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 3566 to 3585 of 4245 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2007QTL Analyses in Multiple Populations Employed for the Fine Mapping and Identification of Candidate Genes atArgyris, Jason M.; Díaz Bermúdez, Aurora; Ruggieri, Valentin; Jahrmann, Torben; Monforte, Antonio J.; García-Mas, Jordi
2018QTL analysis of flowering time in sweet cherryCalle Calderón, Alejando; Cai, Lichun; Iezzoni, Amy; Wünsch, Ana
2006QTL de las concentraciones plasmáticas de colesterol y triglicéridos en porcinoGallardo, D.; Pena, R.N.; Amills, M.; Varona, L.; Ramírez, O.; Soler, J.; Tibau, J.; Reixach, J.; Díaz, I.; Prat, J.M.; Noguera, J.L.; Quintanilla, R.
2013A qualitative research on Spanish farmers and citizens perceptions of ecosystem services provided by mountain livestock farmingBernués Jal, Alberto; Rodríguez Ortega, Tamara; Ripoll Bosch, Raimon; Casasús Pueyo, Isabel
2013A qualitative research on Spanish farmers and citizens perceptions of ecosystem services provided by mountain livestock farmingBernués Jal, Alberto; Rodríguez Ortega, Tamara; Ripoll Bosch, Raimon; Casasús Pueyo, Isabel
2018Quality and Safety of Meat ProductsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo
2018Quantifying ecosystem services to add value in pasture-based livestock systems (abstract)Bernués Jal, Alberto
2014Quantifying multifunctionality of pasture-based livestock systems in Mediterranean mountains: abstractBernués Jal, Alberto; Rodríguez Ortega, Tamara; Ripoll Bosch, Raimon; Alfnes, F.
2009Quantifying potential trade distortion from the single farm paymentPhilippidis, George; Sanjuán López, Ana Isabel
2019Quantifying public attitudes towards consumption of meat produced from genome edited animalsKirk, T.W.D.; Crowley, J.; Martín Collado, Daniel; Whitelaw, C.B.A.
2011Quantitative and qualitative expression of self -Compatibility in almondSocias i Company, Rafel; Fernández i Martí, Angel V.; Ossama, Kodad; Alonso Segura, José Manuel
2011queso de Teruel: estudio preliminar del proceso tecnológico y caracterización físico-químicaEstrada Korta, Olaia; Juan Esteban, Teresa; Ariño, A.; Estopañán Muñoz, Gloria
2016Qué es y cómo funciona la Agencia Nacional de Evaluación y Prospectiva (ANEP). Particularidades del Área AgriculturaFernández Luque, José Enrique
2019¿Qué espera la sociedad de los ganaderos de ovino de carne?Folch Pera, José
2019¿Qué parámetros definen la eficiencia productiva en las vacas nodrizas según los ganaderos?Casasús Pueyo, Isabel; Lobón Ascaso, Sandra; Bernués Jal, Alberto
2017¿Qué pasa con los rendimientos al primer parto en novillas de carne si este se adelanta a los 2 años?Rodríguez Sánchez, José Antonio
2011¿Qué son los retornos de regadío?Aragüés Lafarga, Ramón
2013¿Qué son los retornos de riego?Aragüés Lafarga, Ramón
2019¿Qué superficie forrajera necesito para mantener un rebaño de vacas nodrizas?Casasús Pueyo, Isabel
2019¿Qué variedades de almendro se plantan?Socias i Company, Rafel