Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/1443
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLópez Ontiveros, Agustínes_ES
dc.contributor.authorArieta y González Tablas, Fernando dees_ES
dc.contributor.authorColomer Rocher, Franciscoes_ES
dc.date.accessioned2010-12-22T12:08:45Zes_ES
dc.date.available2010-12-22T12:08:45Zes_ES
dc.date.issued1976es_ES
dc.identifier.citationLópez Ontiveros, Agustín; Arieta y González Tablas, Fernando de; Colomer Rocher, Francisco. El matadero de Zaragoza: la calidad y la comercialización del cordero. Madrid: INIA , 1976. 174 p.es_ES
dc.identifier.isbn84-500-1436-0es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10532/1443es_ES
dc.format.extent174 p.es_ES
dc.publisherINIAes_ES
dc.relation.ispartofseriesComunicaciones INIA. Economía y sociología agrarias; 3es_ES
dc.subject.otherMataderoses_ES
dc.subject.otherCarne de corderoes_ES
dc.subject.otherMercadeoes_ES
dc.subject.otherZaragozaes_ES
dc.subject.otherCalidades_ES
dc.subject.otherCarnees_ES
dc.subject.otherEconomía agroalimentariaes_ES
dc.titleEl matadero de Zaragoza: la calidad y la comercialización del corderoes_ES
dc.typeBookes_ES
Appears in Collections:[DOCIMON] Libros y capítulos de libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10532-1409_3.pdf6,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.