Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/3567
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAlbisu Aguado, Luis Migueles_ES
dc.contributor.authorHerrando, Estheres_ES
dc.contributor.authorMeza Peter, Lilianaes_ES
dc.contributor.authorBarriuso Vargas, Juan J.es_ES
dc.date.accessioned2017-01-09T10:00:59Z
dc.date.available2017-01-09T10:00:59Z
dc.date.issued2016es_ES
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10532/3567
dc.language.isoeses_ES
dc.relation.ispartofseriesDocumento de trabajoes
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/*
dc.subject.othereconomía agroalimentariaes_ES
dc.titleLa trufa negra en España. Organización de sus mercadoses
dc.typeResearch Report*
dc.subject.agrovocTuber melanosporumes
dc.subject.agrovocComercializaciónes
dc.subject.agrovocEspañaes
dc.description.statusPublishedes_ES
dc.type.refereedNon-Refereedes_ES
Appears in Collections:[DOCIDTIT] Documentos de trabajo, Informes técnicos, Hojas divulgadoras…

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2016_316.pdf1,9 MBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons