Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/4679
Title: Determinación de ácidos grasos por NIRS en carne liofilizada de 15 razas bovinas europeas
Authors: Ripoll García, Guillermo
Failla, S.
Panea Doblado, Begoña
Hocquette, J.F.
Sañudo Astiz, Carlos
Dunner, S.
Olleta Castañer, José Luis
Christensen, M.
Ertbjerg, P.
Richardson, I.
Molto, C.
Williams, J.L.
Issue Date: 2019
Citation: XVII Jornadas sobre producción animal. Zaragoza, 7 y 8 de mayo de 2019, pp. 609-611
URI: http://hdl.handle.net/10532/4679
Related document: http://www.aida-itea.org/index.php/jornadas-aida/comunicaciones?idJor=18
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_191.pdf113,47 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons