Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://hdl.handle.net/10532/4842
Título : | Effect of the intake of carotenoids and tocopherols on the deposition in the suckling lamb |
Autor : | Blanco Alibés, Mireia Lobón Ascaso, Sandra Bertolín Pardos, Juan Ramón Joy Torrens, Margalida |
Fecha de publicación : | 2019 |
Citación : | Joint Meeting of the FAO-CIHEAM Network for Research and Development in Sheep and Goats "Efficiency and resilience of forage resources and small ruminant production to cope with global challenges in Mediterranean areas". Meknès, Morocco, 23 - 25 October 2019 |
URI : | http://hdl.handle.net/10532/4842 |
Documento relativo: | http://networks.iamz.ciheam.org/meknes2019/pdf/BOOK_OF_ABSTRACTS_MEKNES19.pdf |
Licencia: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Aparece en las colecciones: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
2019_397.pdf | 50,54 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons