Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://hdl.handle.net/10532/4846
Título : Effect of the rate of inclusion of field pea in the concentrate of lambs on in vitro fermentation parameters
Autor : Lobón Ascaso, Sandra
Joy Torrens, Margalida
Rufino Moya, Pablo José
Blanco Alibés, Mireia
Fecha de publicación : 2019
Citación : Joint Meeting of the FAO-CIHEAM Network for Research and Development in Sheep and Goats "Efficiency and resilience of forage resources and small ruminant production to cope with global challenges in Mediterranean areas". Meknès, Morocco, 23 - 25 October 2019
URI : http://hdl.handle.net/10532/4846
Documento relativo: http://networks.iamz.ciheam.org/meknes2019/pdf/BOOK_OF_ABSTRACTS_MEKNES19.pdf
Licencia: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Aparece en las colecciones: [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

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