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http://hdl.handle.net/10532/4932
Título : | Field pea can be included up to 30% in the fattening concentrate of lambs, as it had no effect on meat colour and only minor effects on meat tenderness |
Autor : | Blanco Alibés, Mireia Ripoll García, Guillermo Casasús Pueyo, Isabel Oliver De La Esperanza, Rebeca Joy Torrens, Margalida |
Fecha de publicación : | 2018 |
Citación : | 10th International Symposium on the Nutrition of Hervibores. Clermont-Ferrand (France), 2 to 6 september 2018 |
Citación : | Advances in Animal Biosciences |
URI : | http://hdl.handle.net/10532/4932 |
Documento relativo: | https://www.cambridge.org/core/journals/advances-in-animal-biosciences/issue/0C290032109C7B2A8ADB3F3AA21881E4 |
Licencia: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Aparece en las colecciones: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
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