Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/5738
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBello Novo, Kellyes_ES
dc.contributor.authorVázquez Pateiro, Ivánes_ES
dc.contributor.authorMirás Ávalos, José Manueles_ES
dc.contributor.authorFalqué, Elenaes_ES
dc.coverage.spatialSistemas Agrícolas, Forestales y Medio Ambiente - SAFMAes_ES
dc.date.accessioned2022-02-10T08:21:35Z-
dc.date.available2022-02-10T08:21:35Z-
dc.date.issued2021es_ES
dc.identifier.citationMacrowine 2021. Virtual, june 23-30, 2021-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10532/5738-
dc.language.isoenes_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.titleImpact of closures on aroma of Godello and Torrontés wite wines Post-Bottlingen
dc.typeConference Material*
dc.bibliographicCitation.conferencedate23 - 30 june 2021es_ES
dc.bibliographicCitation.conferencenameMacrowine 2021en
dc.bibliographicCitation.conferenceplaceModalidad on linees_ES
dc.subject.agrovocVinoses
dc.subject.agrovocAnálisis organolépticoes
dc.type.refereedRefereedes_ES
dc.type.specifiedPosteres_ES
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_027.pdf820,01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: