Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/6016
Title: Reducción de las emisiones de amoníaco en la agricultura mediterránea mediante técnicas innovadoras de fertirrigación con purines (LIFE ARIMEDA LIFE16 ENV/ES/0004000)
Other Titles: Ammonia emission reduction in Mediterranean agriculture with innovative slurry fertigation techniques (LIFE16 ENV/ES/000400)
Riduzione delle emissioni di ammoniaca nell’agricoltura mediterranea attraverso tecniche innovative di fertirrigazione con liquami (LIFE16 ENV/ES/000400)
Authors: Abió, David
Balcells Oliván, María
Bacenetti, Jacopo
Clavería Laborda, Ignacio
Crespo, Azucena
Daudén Ibáñez, Arturo
Finzi, Alberto
Gea, Ramón
Guidetti, Andrea
Guido, Viviana
Guillén Castillo, Mónica
Herrero Mallén, Eva
Merigo, Giambattista
Provolo, Giorgio
Quílez y Sáez de Viteri, Dolores
Salvador Esteban, Raquel
Sanz, Alexia
Ruffini, Giacomo
Sommariva, Flavio
Issue Date: 2021
Publisher: Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (CITA)
URI: http://hdl.handle.net/10532/6016
Related document: https://www.lifearimeda.eu/wp-content/uploads/2022/05/ARIMEDA_PF_ES.pdf
ISBN: 978-84-09-40304-2
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Appears in Collections:[DOCIMON] Libros y capítulos de libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_323es.pdfTexto en español4,12 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
2022_323en.pdfTexto en inglés3,95 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
2022_323it.pdfTexto en italiano4,06 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: