Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://hdl.handle.net/10532/7263
Título : | Exploring consumer preferences for quality labels on extra virgin olive oil: Accounting for stated versus inferred attribute non-attendance |
Autor : | Ballco, Petjon Gracia Royo, Azucena Pérez y Pérez, Luis |
Fecha de publicación : | 2024 |
Citación : | Ballco, P., Gracia, A., & Pérez, L. Exploring consumer preferences for quality labels on extra virgin olive oil: Accounting for stated versus inferred attribute non-attendance. 188th Eaae Seminar “Reorienting Agri-Food Chains To Hinder Climate Change And Food Security Threats” 12-14 september 2024, (Chania. Grecia. 2024). Book Of Abstracts. Eaae-Maich., 2024, 10-10 |
URI : | http://hdl.handle.net/10532/7263 |
Licencia: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Aparece en las colecciones: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
10080452 | 146,11 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons