Buscar por Materia Composición de la canal

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2009Body composition in mature Parda de Montaña and Pirenaica suckler cowsAlvarez Rodríguez, Javier; Blanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Sanz Pascua, Albina; Casasús Pueyo, Isabel
2021Calidad instrumental de la carne de cabrito lechal. Revisión bibliográficaRipoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, María Jesús; Panea Doblado, Begoña
2004Carcass conformation and joints composition of Churra Galega Bragançana and crossbred lambs by Suffolk and Merino Precoce sire breedsTeixeira, Alfredo; Cadavez, V.; Delfa Belenguer, Rafael; Bueno, M.S.
2019The effect of carcass weight on fatness and muscle and fat color of male Ojinegra de Teruel light lambsRipoll García, Guillermo; Blanco Alibés, Mireia; Panea Doblado, Begoña; Joy Torrens, Margalida
2020Field Pea can be Included in Fattening Concentrate without Deleterious Effects on the Digestibility and Performance of LambsLobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Rufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia
2012Influence of breed, milk diet and slaughter weight on carcass traits of suckling kids from seven Spanish breedsPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Horcada Ibáñez, Alberto; Sañudo Astiz, Carlos; Teixeira, Alfredo; Alcalde Aldea, María Jesús
2021Influence of the Use of Milk Replacers on Carcass Characteristics of Suckling Kids from Eight Spanish Goat BreedsRipoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, María Jesús; Argüello, Anastasio; Córdoba, María Guía
1988Métodos normalizados para el estudio de los caracteres cuantitativos y cualitativos de las canales caprinas y ovinasColomer Rocher, Francisco; Morand-Fehr, P.; Kirton, A.H.; Delfa Belenguer, Rafael; Sierra Alfranca, Isidro
2014Performance and carcass quality of forage-fed steers as an alternative to concentratebased beef productionBlanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Albertí Lasalle, Pere; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel
2024Reducing Crude Protein levels with amino acid supplementation in the finishing diets of heavy Duroc sire line pigs: effects on carcass and meat traits in males and femalesDe Almeida, André M.; Ripoll García, Guillermo; Latorre Górriz, María Angeles; Alvarez Rodríguez, Javier

La información de este repositorio es indexada en: