Buscar por Autor Joy Torrens, Margalida Suscripción Estadisticas Autor Joy Torrens, Margalida

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 116 a 135 de 221 < Anterior   Siguiente >
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2011Engreix de vedells amb farratgesVillalba Mata, Daniel; Molina, E.; Cubiló, D.; Blanco Alibés, Mireia; Albertí Lasalle, Pere; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel
2019Erratum: Rufino-Moya, P.J., et al. Methane Production of Fresh Sainfoin, with or without PEG, and Fresh Alfalfa at Different Stages of Maturity is Similar, but the Fermentation End Products Vary. Animals 2019, 9, 197Rufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Joy Torrens, Margalida
2021Estimación de la composición tisular de corderos Barbarine de cola grasa mediante medidas en vivo de la colaYogoubi, Y.; Hajji, H.; Smeti, S.; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida; Atti, N.
2011Estudio del peso al nacimiento y del crecimiento de corderos con la variante génica FecXR, Rasa Oviaragón (ROA)Roche Simón, Alberto; Ripoll García, Guillermo; Calvo Lacosta, Jorge Hugo; Alabart Alvarez, José Luis; Fantova Puyalto, Enrique; Folch Pera, José; Joy Torrens, Margalida
2024Estudios de asociación del genoma completo (GWAS) con biomarcadores sanguíneos y de lana para identificar genes de tolerancia al estrés hídrico y térmico en ovejas de raza Rasa aragonesaPérez-Redondo, S.; Calvete Margolles, Carlos; Joy Torrens, Margalida; Domínguez, A.; Serrano, M.; Lobón Ascaso, Sandra; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2011Evaluation of 'Pampa-Corte'simulation model in different beef cattle fattening systems in SpainSilveira, Vicente Celestino Pires; Casasús Pueyo, Isabel; Blanco Alibés, Mireia; Joy Torrens, Margalida; Bernués Jal, Alberto
2011Evolución anual de la producción de forraje y del contenido en proteína bruta de un cultivo de alfalfa CV. AragónDelgado Enguita, Ignacio; Muñoz Pérez, Fernando; Joy Torrens, Margalida; Andueza Urra, Jesús Donato
2013An example of nutrigenomics and nutrigenetics in ovine: Stearoyl-CoA Desaturase (SCD): abstractGonzález Calvo, Laura; Dervishi, Elda; Serrano, Mª Magdalena; Ripoll García, Guillermo; Molino Gahete, Francisco; Joy Torrens, Margalida; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2023Exploring climate change adaptation strategies form the perspective of Mediterranean sheep farmersMartín Collado, Daniel; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Mohamed-Brahmi, A.; Yagoubi, Y.; Stark, F.; Lurette, A.; Abuoul Naga, A.; Salah, E.; Tenza Peral, Alicia
2011Factores que afectan a la variabilidad de peso y de condición corporal al parto y al destete de ovejas de raza Ojinegra en condiciones productivasRipoll Bosch, Raimon; Villalba Mata, Daniel; Blasco Pérez, Isabel; Casasús Pueyo, Isabel; Congost Luengo, Salvador; Falo, F.; Revilla Delgado, Ricardo; Joy Torrens, Margalida
2022Farmer views of best climate change adaptation strategies for sheep farming in the MediterraneanMartín Collado, Daniel; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Mohamed Brahmi, A.; Yagoubi, Y.; Stark, F.; Laurette, A.; Abuoul Naga, A.; Salah, E.; Tenza Peral, Alicia
2020Fatty acid profile of muscles and adipose tissues of fat-tail Barbarine lambs as affected by rosemary residue intakeYagoubi, Yathreb; Smeti, Samir; Mekki, Ilyes; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Ripoll García, Guillermo; Joy Torrens, Margalida; Mahouachi, Mokhtar; Atti, Naziha
2022Fatty acid profile, secondary compounds and antioxidant activities in the fresh forage, hay and silage of sainfoin (Onobrychis viciifolia) and sulla (Hedysarum coronarium)Rufino Moya, Pablo José; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Blanco Alibés, Mireia; Lobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida
2020Field Pea can be Included in Fattening Concentrate without Deleterious Effects on the Digestibility and Performance of LambsLobón Ascaso, Sandra; Joy Torrens, Margalida; Casasús Pueyo, Isabel; Rufino Moya, Pablo José; Blanco Alibés, Mireia
2018Field pea can be included up to 30% in the fattening concentrate of lambs with minor effects on meat chemical compositionBlanco Alibés, Mireia; Bertolín Pardos, Juan Ramón; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida
2018Field pea can be included up to 30% in the fattening concentrate of lambs, as it had no effect on meat colour and only minor effects on meat tendernessBlanco Alibés, Mireia; Ripoll García, Guillermo; Casasús Pueyo, Isabel; Oliver De La Esperanza, Rebeca; Joy Torrens, Margalida
2018Field pea can partially replace soybean in the fattening diets of ruminants (abstract)Blanco Alibés, Mireia; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida
2020Field pea included up to 45% in bull fattening concentrates does not impair in vivo digestibilityLobón Ascaso, Sandra; Casasús Pueyo, Isabel; Joy Torrens, Margalida; Blanco Alibés, Mireia
2012Forage preservation (grazing vs. hay) fed to ewes affects the fatty acid profile of milk and CPT1B gene expression in the sheep mammary glandDervishi, Elda; Joy Torrens, Margalida; Sanz Pascua, Albina; Alvarez Rodríguez, Javier; Molino Gahete, Francisco; Calvo Lacosta, Jorge Hugo
2011Forage quality in ewe diets determines fatty acid profile and lopogenic gene expression in Longisimus dorsi of suckling lambsDervishi, Elda; Joy Torrens, Margalida; Alvarez Rodríguez, Javier; Serrano, Mª Magdalena; Calvo Lacosta, Jorge Hugo

La información de este repositorio es indexada en: