Skip navigation
Página de inicio
Listar
Comunidades
Listar Items por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Materia
Ayuda
Idioma
English
español
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio citaREA
Buscar por Autor Bertolín Pardos, Juan Ramón
Suscripción Estadisticas Autor Bertolín Pardos, Juan Ramón
Ir a:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
O introducir las primeras letras:
Ordenar por:
Título
Fecha de publicación
Fecha de envío
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 37 a 56 de 59
< Anterior
Siguiente >
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2020
How do beef cows cope with short nutritional challenges during lactation?
Casasús Pueyo, Isabel
;
Orquera Arguero, Karina
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Blanco Alibés, Mireia
2020
Improved UPLC-UV Method for the Quantification of Vitamin C in Lettuce Varieties (Lactuca sativa L.) and Crop Wild Relatives (Lactuca spp.)
Medina Lozano, Inés
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Zufiaurre, Raquel
;
Díaz Bermúdez, Aurora
2022
Inclusión de la esparceta en la alimentación del ovino en lactación y cebo
Baila Bigne, Claudia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Domínguez Carrasco, Andrés
;
Legua Pérez, Angeles
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Lobón Ascaso, Sandra
2021
La inclusión de subproducto de romero en el concentrado de corderos mejoró la calidad de su carne
Smeti, S.
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Joy Torrens, Margalida
;
Yogoubi, Y.
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Srihi, H.
;
Atti, N.
2019
The Inclusion of Concentrate with Quebracho Is Advisable in Two Forage-Based Diets of Ewes According to the In Vitro Fermentation Parameters
Rufino Moya, Pablo José
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Armengol,Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2021
The Inclusion of Pea in Concentrates Had Minor Effects on the Meat Quality of Light Lambs
Blanco Alibés, Mireia
;
Ripoll García, Guillermo
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Joy Torrens, Margalida
2022
Inclusion of sainfoin in lamb concentrate on blood metabolites and oxidation status (póster)
Baila Bigne, Claudia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Lobón Ascaso, Sandra
2023
Inclusion of Sainfoin in the Concentrate of Finishing Lambs: Fatty Acid Profiles of Rumen, Plasma, and Muscle
Baila Bigne, Claudia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Alves, Susana
;
Bessa, Rui
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Lobón Ascaso, Sandra
2022
Inclusion of sainfoin in the fattening concentrate: meat quality of light lambs
Baila Bigne, Claudia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Ripoll García, Guillermo
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Lobón Ascaso, Sandra
2020
Indicators of body fat mobilisation of lactating beef cows under short nutritional challenges
Orquera Arguero, Karina
;
Ripoll García, Guillermo
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Casasús Pueyo, Isabel
2022
Insights into the role of major bioactive dietary nutrients in lamb meat quality: a review
Alvarez Rodríguez, Javier
;
Urrutia, Olaia
;
Lobón Ascaso, Sandra
;
Ripoll García, Guillermo
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Interés de los taninos condensados de la esparceta en la alimentación de ovino en lactación
Baila Bigne, Claudia
;
Joy Torrens, Margalida
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Casasús Pueyo, Isabel
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Lobón Ascaso, Sandra
2021
Metabolic risk factors for impaired growth performance in intensively-fed light lambs
Pelegrín Valls, J.
;
Serrano, B.
;
Villalba Mata, Daniel
;
Molina, E.
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
;
Alvarez Rodríguez, Javier
2019
Methane Production of Fresh Sainfoin, with or without PEG, and Fresh Alfalfa at Different Stages of Maturity is Similar but the Fermentation End Products Vary
Rufino Moya, Pablo José
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
2020
Milk fatty acid profiles of beef cows in response to a short feed restriction during lactation
Casasús Pueyo, Isabel
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Orquera Arguero, Karina
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Blanco Alibés, Mireia
2023
Nutraceutical Potential of Leafy Vegetables Landraces at Microgreen, Baby, and Adult Stages of Development
Mallor Giménez, Cristina
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Paracuellos, Pablo
;
Juan Esteban, Teresa
2021
Nutritional value of commercial and traditional lettuce (Lactuca sativa L.) and wild relatives: vitamin C and anthocyanin content
Medina Lozano, Inés
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Díaz Bermúdez, Aurora
2023
Performance and milk fatty acid profile of beef cows with a different energy status with short nutrient restriction and refeeding
Orquera Arguero, Karina
;
Blanco Alibés, Mireia
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Casasús Pueyo, Isabel
2019
Performance and oxidative status of beef cows facing short nutritional challenges during lactation
Casasús Pueyo, Isabel
;
Orquera Arguero, Karina
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Ferrer Achiaga, Javier
;
Blanco Alibés, Mireia
2020
Physicochemical Characteristics, Fatty Acid Profile, Alpha-Tocopherol Content, and Lipid Oxidation of Meat from Ewes Fed Different Levels of Distilled Myrtle Residues
Tibaoui, Souha
;
Smeti , Samir
;
Essid, Ines
;
Bertolín Pardos, Juan Ramón
;
Joy Torrens, Margalida
;
Atti, Naziha
La información de este repositorio es indexada en: