Buscar por Autor Font i Forcada, Carolina Suscripción Estadisticas Autor Font i Forcada, Carolina

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 19 a 25 de 25 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2021MAGNA and BLANQ Series: Two Yellow-fleshed and Three White-fleshed NectarinesFont i Forcada, Carolina; Reig, Gemma; Fontich, Christian; Batlle, I.; Alegre, S.; Cantín Mardones, Celia María; Eduardo, Iban; Carbó, Joaquim; Maillard, Arsene; Maillar, Laurence; Bonany, Joan
2013Mapping QTLs for nut and kernel traits in almond: abstractFernández i Martí, Angel V.; Font i Forcada, Carolina; Socias i Company, Rafel
2012Mapping quantitative trait loci for kernel composition in almondFont i Forcada, Carolina; Fernández i Martí, Angel V.; Socias i Company, Rafel
2012Mapping quantitative trait loci for nut quality in almond: abstractFernández i Martí, Angel V.; Font i Forcada, Carolina; Socias i Company, Rafel
2015Physicochemical, organoleptic and molecular analysis of two varieties of peach within the protected designation of origin (DOP) “Calanda” during storage at different temperatures: abstractMonteagudo Galvez, Arantxa; Font i Forcada, Carolina; Estopañán Muñoz, Gloria; Sanz García, María Angeles; Fernández i Martí, Angel V.; Alonso Segura, José Manuel; Rubio Cabetas, María José
2016Preliminary Study on Genes Involved in Cold Tolerance in Two Spanish Olive CultivarsFont i Forcada, Carolina; Cirilli, Marco; Bielsa Pérez, Beatriz; Fernández i Martí, Angel V.; Muelo, Rosario; Rubio Cabetas, María José
2021TERRAM and LUX Series: Four Yellow-fleshed and Three White-fleshed PeachesFont i Forcada, Carolina; Reig, Gemma; Fontich, Christian; Batlle, I.; Alegre, S.; Cantín Mardones, Celia María; Eduardo, Iban; Carbó, Joaquim; Maillard, Arsene; Maillard, Laurence; Bonany, Joan

La información de este repositorio es indexada en: