Skip navigation
Página de inicio
Listar
Comunidades
Listar Items por:
Fecha Publicación
Autor
Título
Materia
Ayuda
Idioma
English
español
Servicios
Mi DSpace
Alertas
Editar perfil
Repositorio citaREA
Buscar por Autor Gracia Royo, Azucena
Suscripción Estadisticas Autor Gracia Royo, Azucena
Ir a:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
O introducir las primeras letras:
Ordenar por:
Título
Fecha de publicación
Fecha de envío
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 123 a 137 de 137
< Anterior
Fecha de publicación
Título
Autor(es)
2018
Saffron (Crocus sativus L.) from the Spanish Region of Aragon: valorisation ot the quality
Sánchez Gómez, Ana María
;
Mallor Giménez, Cristina
;
Escriu Paradell, Fernando
;
González García, Vicente
;
Moratalla López, N.
;
Gracia Royo, Azucena
2022
Sensory attributes and consumers’ willingness to pay for apple varieties grown at different altitudes
Cantín Mardones, Celia María
;
Gracia Royo, Azucena
2019
Signals in the quest for the Holy Grail: consumer ranking of nutritional claims in cereal based products
Gracia Royo, Azucena
;
Barreiro Hurlé, Jesús
2023
SO1_23R/ Economía agroalimentaria y de los recursos naturales
Gracia Royo, Azucena
2020
Tendencias futuras en alimentación
Gracia Royo, Azucena
2004
Trazabilidad y etiquetado obligatorio de la carne de vacuno
Gracia Royo, Azucena
;
Zeballos, María Gabriela
2019
Understanding How Consumers Categorise Health Related Claims on Foods: A Consumer-Derived Typology of Health-Related Claims
Hodgkins, Charo E.
;
Egan, Bernadette M.
;
Peacock, Matthew
;
Klepacz, Naomi
;
Miklavec, Krista
;
Pravst, Igor
;
Pohar, Jure
;
Gracia Royo, Azucena
;
Groeppel-Klein, Andrea
;
Rayner, Mike
;
Raats, Monique M.
2021
Viabilidad de la comercialización de la carne producida en el Pirineo. Estudios de mercado en el territorio (Proyecto DIETAPYR2)
Gracia Royo, Azucena
;
Sanjuán López, Ana Isabel
;
Zeballos, María Gabriela
2023
What attributes determine consumer preferences for olive oil? A best-worst & latent class approach
Pérez y Pérez, Luis
;
Gracia Royo, Azucena
2013
What comes first, origin or production method? An investigation into the relative importance of different attributes in the demand for eggs
López Galán, Belinda Susan
;
Gracia Royo, Azucena
;
Barreiro Hurlé, Jesús
2010
Why do we buy organic? Integrating knowledge, attitudes and concerns in a simultaneous equation model for Spanish consumers
Gracia Royo, Azucena
;
de-Magistris, Tiziana
;
Barreiro Hurlé, Jesús
2014
Will consumers use biodiesel? Assessing the potential for reducing CO2 emissions from private transport in Spain
Gracia Royo, Azucena
;
Barreiro Hurlé, Jesús
;
Pérez y Pérez, Luis
2011
Willingness to pay for a local food label for lamb meat in Spain
Gracia Royo, Azucena
;
de-Magistris, Tiziana
;
Nayga, Rodolfo M. (Jr.)
2010
Willingness to pay for biodiesel in Spain: a pilot study for diesel consumer
Giraldo, L.
;
Gracia Royo, Azucena
;
Amaral, E. do
2014
Wine consumers’ preferences in Spain: an analysis using the best-worst scaling approach
de-Magistris, Tiziana
;
Gracia Royo, Azucena
;
Albisu Aguado, Luis Miguel
La información de este repositorio es indexada en: