Buscar por Materia Laboratorios
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
2017 | Almendro, calidad del fruto | Estopañán Muñoz, Gloria |
2016 | Area de Laboratorios de Análisis y Asistencia Tecnológica | Estopañán Muñoz, Gloria |
2016 | Chemical changes in the composition of roasted kernels of Moroccan almonds | Kodad, Ossama; Estopañán Muñoz, Gloria; Baddir, K.; Juan Esteban, Teresa; Sindic, Marianne; Socias i Company, Rafel |
2015 | Chemical composition of roasted kernel of Moroccan almond seedling: abstract | Kodad, Ossama; Estopañán Muñoz, Gloria; Baddir, K.; Juan Esteban, Teresa; Sindic, Marianne; Socias i Company, Rafel |
2016 | Genotype and year variability of the chemical composition of walnut oil of Moroccan seedlings from the high Atlas Mountains | Kodad, Ossama; Estopañán Muñoz, Gloria; Juan Esteban, Teresa; Socias i Company, Rafel; Sindic, Marianne |
2017 | Información Nutricional: Etiquetado y declaraciones | Valero Planas, Nuria |
2016 | Valorisation of local almond genotypes regarding their biochemical and mineral compositions | Gouta, H.; Khelifa, R.; Laaribi, I.; Mechri, B.; Molino Gahete, Francisco; Estopañán Muñoz, Gloria; Juan Esteban, Teresa |
2015 | Valorization of local almond genotypes regarding their biochemical and mineral composition: abstract | Gouta, H.; Khelifa, R.; Mechri, B.; Molino Gahete, Francisco; Estopañán Muñoz, Gloria; Juan Esteban, Teresa |
La información de este repositorio es indexada en: