Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/1443
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | López Ontiveros, Agustín | es_ES |
dc.contributor.author | Arieta y González Tablas, Fernando de | es_ES |
dc.contributor.author | Colomer Rocher, Francisco | es_ES |
dc.date.accessioned | 2010-12-22T12:08:45Z | es_ES |
dc.date.available | 2010-12-22T12:08:45Z | es_ES |
dc.date.issued | 1976 | es_ES |
dc.identifier.citation | López Ontiveros, Agustín; Arieta y González Tablas, Fernando de; Colomer Rocher, Francisco. El matadero de Zaragoza: la calidad y la comercialización del cordero. Madrid: INIA , 1976. 174 p. | es_ES |
dc.identifier.isbn | 84-500-1436-0 | es_ES |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10532/1443 | es_ES |
dc.format.extent | 174 p. | es_ES |
dc.language.iso | es | es_ES |
dc.publisher | INIA | es_ES |
dc.relation.ispartofseries | Comunicaciones INIA. Economía y sociología agrarias; 3 | es_ES |
dc.subject.other | Mataderos | es_ES |
dc.subject.other | Carne de cordero | es_ES |
dc.subject.other | Mercadeo | es_ES |
dc.subject.other | Zaragoza | es_ES |
dc.subject.other | Calidad | es_ES |
dc.subject.other | Carne | es_ES |
dc.subject.other | Economía agroalimentaria | es_ES |
dc.title | El matadero de Zaragoza: la calidad y la comercialización del cordero | es_ES |
dc.type | Book | es_ES |
Appears in Collections: | [DOCIMON] Libros y capítulos de libros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10532-1409_3.pdf | 6,32 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.