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http://hdl.handle.net/10532/3481
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Campo DC | Valor | Idioma |
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dc.contributor.author | Rodríguez Sánchez, José Antonio | es_ES |
dc.contributor.author | Casasús Pueyo, Isabel | es_ES |
dc.contributor.author | Ferrer Achiaga, Javier | es_ES |
dc.contributor.author | Sanz Pascua, Albina | es_ES |
dc.date.accessioned | 2016-10-26T11:37:44Z | |
dc.date.available | 2016-10-26T11:37:44Z | |
dc.date.issued | 2016 | es_ES |
dc.identifier.citation | 67th Annual Meeting of EAAP, Belfast, UK, 29 agosto - 2 septiembre 2016 | en |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10532/3481 | |
dc.description.sponsorship | Funded by Ministry of Economy and Competitiveness (MCINN) and European Regional Development Funds (INIA RZP2009‐005; INIA RTA2010‐57; INIA RZP2012‐00002; INIA RTA2013‐59) | es_ES |
dc.language.iso | en | es_ES |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ | * |
dc.subject.other | producción y sanidad animal | es_ES |
dc.title | Metabolic and endocrine status in heifers from two beef breeds submitted to different rearing dietary treatments | en |
dc.type | Conference Material | * |
dc.bibliographicCitation.conferencedate | 29 agosto - 2 septiembre 2016 | es_ES |
dc.bibliographicCitation.conferencename | 67th Annual Meeting of EAAP | en |
dc.bibliographicCitation.conferenceplace | Belfast, UK | es_ES |
dc.subject.agrovoc | Ganado bovino | es |
dc.subject.agrovoc | Alimentación de los animales | es |
dc.subject.agrovoc | Pautas alimentarias | es |
dc.type.refereed | Non-Refereed | es_ES |
dc.type.specified | Poster | es_ES |
dc.description.notes | Abstract number 23497 ‐ SESSION 05 “Improving the quality and sustainability of beef production (Part 1)” | en |
Aparece en las colecciones: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
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Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
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