Buscar por Autor Vico, Juan Pablo Suscripción Estadisticas Autor Vico, Juan Pablo

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 7 a 16 de 16 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2013Papel de la fauna silvestre en la epidemiología de la salmonelosis porcina en cebaderosAndrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo; Samper, S.; Garrido, Victoria; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2017Revisiting the role of pig serology in the context of Salmonella control programs in countries with high prevalence of infection-a preliminary studyMainar Jaime, Raúl Carlos; Casanova Higes, Alejandro; Andrés Barranco, Sara; Vico, Juan Pablo
2023Salmonella Control in Fattening Pigs through the Use of Esterified Formic Acid in Drinking Water Shortly before SlaughterBernad Roche, María; Marín Alcalá, Clara María; Vico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Salmonellosis in wild birds and its relationship with the infection in finishing pigsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Salmonelosis porcina. Algunas consideraciones sobre su controlMainar Jaime, Raúl Carlos; Vico, Juan Pablo; Creus, Eva
2012La serología como herramienta para el control de la salmonelosis porcina en las explotacionesVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011Serological characterization of Salmonella spp. infection in finishing pigs from NE SpainVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2012Serological survey of Salmonella spp. infection in finishing pigs from northeastern Spain and associated risk factorsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos
2011The addition of galacto-oligosaccharides on the feed for the control of salmonellosis in fattening pigsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos; Auseré, M.
2011The use of meat juice or blood serum for the diagnosis of Salmonella infection in pigs and its possible implications on Salmonella control programsVico, Juan Pablo; Mainar Jaime, Raúl Carlos

La información de este repositorio es indexada en: