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Título
Autor(es)
2024
Aflatoxin m1 contamination of commercial cheese samples
Lorán, S.
;
Lafuente, Victoria
;
Herrera, M.
;
Martínez Pineda, M.
;
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
;
Juan Esteban, Teresa
2021
Consumer preferences for front-of-pack nutrition labels: the case of Nutri-score labelling in Spain
Sampalean, Niculina Iudita
;
Rama, Daniele
;
de-Magistris, Tiziana
2018
A critical perspective on the current paradigm of high-quality products marketing strategy (abstract)
Martín Collado, Daniel
;
Díaz, C.
;
Serrano, Mª Magdalena
;
Zanoli, R.
;
Naspeti, S.
2013
Does projection bias exist in non-hipothetical experimental setting?
de-Magistris, Tiziana
;
Gracia Royo, Azucena
;
Nayga, Rodolfo M. (Jr.)
2020
Investigating Italian Consumer Preferences for Different Characteristics of Provolone Valpadana Using the Conjoint Analysis Approach
Sampalean, Niculina Iudita
;
de-Magistris, Tiziana
;
Rama, Daniele
2018
Jornada “Tradición e innovación el el sector quesero de Teruel” [folleto]
Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón - CITA
2015
Preferencias hacia los alimentos más saludables: el caso de los quesos con bajo contenido de grasa y/o de sal
López Galán, Belinda Susan
;
de-Magistris, Tiziana
2017
Proteólisis del queso de Teruel: influencia del contenido en sal
Estrada Korta, Olaia
;
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
;
Juan Esteban, Teresa
2019
Salt distribution in raw sheep milk cheese during ripening and the effect on proteolysis and lipolysis
Estrada Korta, Olaia
;
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
;
Juan Esteban, Teresa
2022
El uso de tecnologías no disruptivas para una dieta más saludables: el caso del queso y jamón curado.
Ballco, Petjon
;
de-Magistris, Tiziana
2014
Validación de un método cromatográfico para la determinación de ácidos grasos libres en queso con automatización de la etapa de extracción en fase sólida
Estrada Korta, Olaia
;
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
;
Juan Esteban, Teresa
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