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dc.contributor.authorAlbertí Lasalle, Pere-
dc.contributor.authorRipoll García, Guillermo-
dc.contributor.authorPanea Doblado, Begoña-
dc.contributor.authorGuerrero, A.-
dc.contributor.authorSantolaria, P.-
dc.date.accessioned2012-10-26T08:53:52Z-
dc.date.available2012-10-26T08:53:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationAlbertí, P., Ripoll, G., Panea, B., Guerrero, A., Santolaria, P. “Color de la grasa subcutánea y evolución del color de la carne en film y en atmósfera protectora durante el periodo de venta de terneros de raza Gasconne”. En: 41 Jornadas de Estudio. XIV Jornadas sobre Producción Animal. AIDA. Zaragoza, España, 17 y 18 de mayo de 2011, pp.658-660. ISBN: 978-84-615-0062-8-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10532/2030-
dc.description.abstractThe Gasconne beef of young bulls fed concentrates (Añojo commercial category in Spain) is a new product on the Spanish market and its characteristics are not well known by consumers. Gasconne subcutaneous fat colour had more chroma than Spanish cattle breeds, with a cream- pinkie aspect appearance. The meat colour is cherry-red, and packaged in film has a shelf live about 9 days or 6 days in MAP.es_ES
dc.language.isoeses_ES
dc.subjectMeat coloures_ES
dc.subjectFat coloures_ES
dc.subjectShelf lifees_ES
dc.subject.otherCarne de ternera-
dc.subject.otherCalidad-
dc.subject.otherGanado bovino-
dc.subject.otherProducción y sanidad animales_ES
dc.titleColor de la grasa subcutánea y evolución del color de la carne en film y en atmósfera protectora durante el periodo de venta de terneros de raza Gasconnees_ES
dc.title.alternativeSubcutaneous fat colour and beef colour evolution on film or map package during display of young bulls Gasconne breedes_ES
dc.typeconferenceObject-
dc.relation.publisherversionhttp://www.aida-itea.org/index.php/jornadas/jornadas-anteriores-
Aparece en las colecciones: [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos
[RICA] Vacuno de carne

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