Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/3058
Title: | Influencia del sistema de lactancia sobre la valoración sensorial de la carne de cabrito: opinión de los consumidores |
Authors: | Panea Doblado, Begoña Ripoll García, Guillermo Albertí Lasalle, Pere Córdoba, María de Guía Alcalde Aldea, María Jesús |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | SEOC 2015: Castellón de la Plana, 16, 17 y 18 de septiembre 2015, p. 248-253 |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/3058 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2015_206.pdf | 3,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License