Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/4922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPérez Ciria, Leticiaes_ES
dc.contributor.authorMiana Mena, Francisco Javieres_ES
dc.contributor.authorRipoll García, Guillermoes_ES
dc.contributor.authorLatorre Górriz, María Angeleses_ES
dc.coverage.spatialProducción y sanidad animales_ES
dc.date.accessioned2020-01-09T12:45:37Z-
dc.date.available2020-01-09T12:45:37Z-
dc.date.issued2019es_ES
dc.identifier.citationJournal of Animal Science, vol. 97, Supplement 3, (2019)-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10532/4922-
dc.language.isoenes_ES
dc.relation.urihttps://academic.oup.com/jas/article/97/Supplement_3/471/5665333es_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/*
dc.titleMeat and fat quality of gilts intended for Spanish dry-cured ham: effect of immunocastration and feedingen
dc.typeJournal Contribution*
dc.bibliographicCitation.volume97(supplement 3)es_ES
dc.subject.agrovocCarne de cerdode
dc.subject.agrovocJamónes
dc.subject.agrovocAlimentación de los animaleses
dc.subject.agrovocCastraciónes
dc.description.statusPublishedes_ES
dc.type.refereedRefereedes_ES
dc.type.specifiedArticlees_ES
dc.bibliographicCitation.titleJournal Of Animal Scienceen
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_472.pdf97,23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: