Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/4994
Title: | Características del grano de las legumbres de Teruel conservadas en el Banco de Germoplasma Hortícola de Zaragoza (BGHZ-CITA) |
Authors: | Mallor Giménez, Cristina Sánchez Gómez, Ana María |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/4994 |
ISBN: | 978-84-09-15973-4 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [CITALIBR] Libros editados por el Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón [DOCIMON] Libros y capítulos de libros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2019_471.pdf | 55,63 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License