Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/4994
Title: Características del grano de las legumbres de Teruel conservadas en el Banco de Germoplasma Hortícola de Zaragoza (BGHZ-CITA)
Authors: Mallor Giménez, Cristina
Sánchez Gómez, Ana María
Issue Date: 2019
Publisher: Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
URI: http://hdl.handle.net/10532/4994
ISBN: 978-84-09-15973-4
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Appears in Collections:[CITALIBR] Libros editados por el Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón
[DOCIMON] Libros y capítulos de libros

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019_471.pdf55,63 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: