Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/6174
Title: Distribution and stability of aflatoxin M1 during the processing and ripening of raw sheep's milk cheese (póster)
Authors: Juan Esteban, Teresa
Martínez Pineda, M.
Bodas, R.
Herrera, M.
Bertolín Pardos, Juan Ramón
Delgado, D.
Asensio Vegas, C.
Lorán, S.
Carramiñana, J.J.
Yagüe, C.
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
Issue Date: 2022
Citation: VII Workshop Micofood. Granada, 29-30 de septiembre de 2022
URI: http://hdl.handle.net/10532/6174
License: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_463.pdf140,45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: