Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10532/7352
Title: Analysis and evaluation of ochratoxin a in cocoa powder
Authors: Juan Esteban, Teresa
Concellón, M.
Herrera Sánchez, Marta
Lorán, S.
Ariño Moneva, Agustín Alejandro
Issue Date: 2024
Publisher: Micofood
Citation: Concellón, M., Herrera, M., Lorán, S., Juan, T. & Ariño, A. (2024). Analysis and evaluation of ochratoxin a in cocoa powder. En: Workshop Micofood [2024]. Micofood, 2024, p. 90.
URI: http://hdl.handle.net/10532/7352
ISBN: 978-84-09-42774-1
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
Appears in Collections:[DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos

Files in This Item:
File SizeFormat 
10087998.pdf316,6 kBResumen en libro de resúmenesView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons

La información de este repositorio es indexada en: