Buscar por Autor Córdoba, María de Guía Suscripción Estadisticas Autor Córdoba, María de Guía

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 10 a 15 de 15 < Anterior 
Fecha de publicaciónTítuloAutor(es)
2019Influence of the Use of Milk Replacers and pH on the Texture Profiles of Raw and Cooked Meat of Suckling KidsRipoll García, Guillermo; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Córdoba, María de Guía; Casquete, Rocío; Argüello, Anastasio; Ruiz Moyano, Santiago; Panea Doblado, Begoña
2015Influencia del sistema de lactancia sobre la valoración sensorial de la carne de cabrito: opinión de los consumidoresPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere; Córdoba, María de Guía; Alcalde Aldea, Mª Jesús
2015Influencia del sistema de lactancia sobre la valoración sensorial de la carne de cabrito: opinión de los consumidoresPanea Doblado, Begoña; Ripoll García, Guillermo; Albertí Lasalle, Pere; Córdoba, María de Guía; Alcalde Aldea, Mª Jesús
2022Retinol and α-Tocopherol Contents, Fat Color, and Lipid Oxidation as Traceability Tools of the Feeding System in Suckling Payoya KidsRoncero Díaz, Mercedes; Panea Doblado, Begoña; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio
2022Study of the influence of genotype and rearing method on muscle fibre characteristics in suckling goat kidsRivero, Miguel Antonio; Hernández Castellano, Lorenzo Enrique; González Cabrera, Marta; Camacho, Ángeles; Ripoll García, Guillermo; Panea Doblado, Begoña; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Córdoba, María de Guía; Argüello, Anastasio; Castro, Noemí
2019Volatile organic compounds and consumer preference for meat from suckling goat kids raised with natural or replacers milkRipoll García, Guillermo; Córdoba, María de Guía; Alcalde Aldea, Mª Jesús; Martín, Alberto; Argüello, Anastasio; Casquete, Rocío; Panea Doblado, Begoña

La información de este repositorio es indexada en: