Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/1033
Title: | Calidad de carnes rojas en la UE: nuevas estrategias de marketing |
Authors: | Maza Rubio, María Teresa Manrique Persiva, Emilio Olaizola Tolosana, Ana Bernués Jal, Alberto |
Issue Date: | 2002 |
Publisher: | Gobierno de Aragón. Departamento de Agricultura y Alimentación |
Citation: | MAZA RUBIO, MARÍA TERESA; BERNUÉS JAL, ALBERTO; MANRIQUE PERSIVA, EMILIO; OLAIZOLA TOLOSANA, ANA. "Calidad de carnes rojas en la UE: nuevas estrategias de marketing". Surcos de Aragón, año 2002 nº 79, p. 25-29 |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/1033 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [DOCIART] Artículos científicos, técnicos y divulgativos [RICA] Vacuno de carne |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10532-108_11.pdf | 297,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License