Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/1204
Title: | Enzimas antioxidantes en la maduración de carne de vacuno procedente de dos cabañas autóctonas asturianas |
Authors: | Caballero, B. Sierra, V. Vega Naredo, I. Tomás Zapico, C. Rodríguez Colunga, M.J. Tolivia, D. Hardeland, R. Oliván, M. Coto Montes, A. |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario (AIDA) |
Citation: | CABALLERO, B. ; SIERRA, V. ; VEGA-NAREDO, I. ; TOMÁS-ZAPICO, C. ; RODRÍGUEZ COLUNGA, M.J. ; TOLIVIA, D. ; HARDELAND, R. ; OLIVÁN, M. ; COTO MONTES, A. "Enzimas antioxidantes en la maduración de carne de vacuno procedente de dos cabañas autóctonas asturianas". ITEA : Información Técnica Económica Agraria, septiembre 2006, vol. 102, nº 3, p.288-303. |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/1204 |
ISSN: | 1699-6887 |
License: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Appears in Collections: | [RICA] Vacuno de carne Revista ITEA [RITEA] |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10532-1069_4.pdf | 1,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License