Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/10532/1747
Title: | La biotecnología en la mejora del azafrán (Crocus sativus) |
Authors: | González Castañón, María Luisa |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón |
Citation: | En: Mejora integral del cultivo de azafrán del Jiloca. Trabajos presentados a la Jornada sobre el Azafrán en Monreal del Campo (Teruel) el 2 de marzo de 2010, pp. 13-20 |
URI: | http://hdl.handle.net/10532/1747 |
ISBN: | 978-84-694-0049-4 |
Appears in Collections: | [DOCIMON] Libros y capítulos de libros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2011_385.pdf | 223,05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.